Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
Administrarea rankurilor! 
Author Message
Fondator
User avatar
Posts: 8874
Membru din: Thu Sep 03, 2015 3:30 pm
Location: SNAGOV
Age: 19
Status: Offline
Puncte: 8874 - MEMBRU LOIAL
Multumiri date: 1076 times

Multumiri primite: 437 times
Administrarea rankurilor!
Fondatorii - Sunt proprietarii de drept al acestui forum si au acces la orice zonă . Nu se ofera acest grad pe cerere .

Administratorii - Cu cateva accese mai putine decat Fondatorii, acestia au in permanență grijă de buna conduită pe forum, intreținerea unui comportament adecvat si o desfăsurare cat mai placută a activitaților pe forum. Nu se ofera acest grad pe cerere .

Super Moderatorii - Cu cateva accese mai putine decat Administratorii, acestia au in permanență grijă de intreținerea unui comportament adecvat si o desfăsurare cat mai placută a activitaților pe forum. De aseamenea se ocupă si de ceilalți useri cu rank pentru a-i invăța cum sa folosească accesele de care au parte .Sa aibă grija de forum,topicurile sa aibă bbcode,etc

Moderatorii - Au datoria de a avea grijă de fiecare categorie de pe forum, să nu lase userii să facă spam, sa nu injure etc. Au datoria de a-i avertiza pe membri si de a le oferi ajutor cand acestia au nevoie .

Moderatorii Ajutatori - In parte au aceleasi datorii ca Moderatorii doar cu catevă accese mai puține. La randul lor sa aibă grijă de chat, de categorii, de spam etc. Daca au nelămuriri pot cere ajutorul unui Super-Moderator sau unui Moderator .

GFX-Team - Se ocupă strict de zona Photoshop, rezolvarea cererilor, portolofii, tutoriale etc. Super-Moderatorii si Moderatorii nu au voie să se bage peste această zonă pentru +1 sau spam, doar dacă sunt rugați de un Designer sa dea WARN sau să il ajute cu ceva la topicul corespunzător .

Detinatorii Serverelor - Se ocupa strict de zona server'ului care il detine, rezolvarea cererilor, raportarea utilizatorilor care nu respecta regulamentul sectiunii, etc. Nimeni din staff nu are voie sa se bage peste zona lor pentru +1 sau spam .Ca sa detii acest rank, trebuie sa ai un server hostat 24/24 .

Admin Server - Din acest grup fac parte adminii de pe serverele comunitatii . Ca sa detii acest rank, trebuie sa ai grad pe un server din comunitate + sa faci aici o cerere http://www.csgamers.ro/viewtopic.php?f=2266&t=10944 .

ViP- Zona strict restricționată pentru Fondatori , Administratorii si cei care cumpară rankul Vip.Ca sa detii acest rank , trebuie sa donezi 3 euro sau sa participi la concursurile organizate pe forum cei care dețin au obligația de a vota servere comunități .
Acestea fiind spuse , sper să fi lamurit orice discutie in privința fiecarui grad pe forum .


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

Image

Image


https://www.facebook.com/10043517804227 ... 039605115/
Thu Jul 14, 2016 1:15 am
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.