Pentru a nu deschide cate un topic nou cu fiecare problema aparuta am facut acest topic special pentru a posta diversele probleme intalnite pe forum.
ATENTIE! - acest topic nu se adreseaza utilizatorilor care au probleme cu contul existent, pentru asta trimiteti un e-mail la adresa systems.c0dx@yahoo.com sau asf_cns@yahoo.com si in 48 ore se va rezolva. - asigurati-va inainte sa postati daca problema dvs. nu a mai fost discutata.
Am si eu o problema, nu pot scrie pe chat de pe pc (de pe telefon pot) de vreo saptamana cred, scriu acolo in bara aia si dau enter dar nu se trimite, am incercat sa dau click si pe submit dar tot nu merge, din cate am inteles e de la browser, insa nu as vrea sa il schimb... aveti idee cum pot rezolva?
Am si eu o problema, nu pot scrie pe chat de pe pc (de pe telefon pot) de vreo saptamana cred, scriu acolo in bara aia si dau enter dar nu se trimite, am incercat sa dau click si pe submit dar tot nu merge, din cate am inteles e de la browser, insa nu as vrea sa il schimb... aveti idee cum pot rezolva?
Ai încercat să aştepţi mai mult până se încarcă complet pagina?
Nu e din cauza actualizării paginii, deoarece nu scriu imediat ce o accesez, și văd mesajele celorlalți imediat ce le trimite fiecare....
Pepisor wrote:
DSandu wrote:
Ai încercat să aştepţi mai mult până se încarcă complet pagina?
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum