Happy halloween!

, [ 1 post ] 
[Fotbal] Insiderul din Armenia anticipează o victorie clară 
Author Message
DONATOR
User avatar
Posts: 229
Membru din: Sun Apr 22, 2018 10:56 am
Location: Tg.Mureș
Age: 27
Status: Offline
Puncte: 229 - NOOB
Multumiri date: 3 times

Multumiri primite: 19 times
[Fotbal] Insiderul din Armenia anticipează o victorie clară
Denis Zmeu, înainte de România - Armenia: "Văd un 2-0. Să joace curajos!"

"E cel mai important meci al României în seara asta. Dacă iese cum trebuie să iasă, România bate Armenia, iar Macedonia pierde contra Germaniei, România urcă pe 2. În ultimul meci, chiar dacă a pierdut, România a jucat foarte agresiv pe faza de atac, a pus presiune, iar asta cred că este cheia naționalei. Exact acest tip de joc trebuie abordat pentru meciul cu Armenia.

Armenia nu este o echipă care să se simtă bine atunci când e presată și nu o lași să joace. Dacă românii vor fi agresivi pe faza de atac și vor verticaliza atunci când recuperează mingi la mijlocul terenului, România are mari șanse. Armenia, în ultimele două meciuri, a jucat, dar nu cine știe cine ce și cred că avem șanse mari să urcăm pe locul 2 în seara asta.

Nu mă mai aștept la o surpriză ca în tur. S-a văzut clasa imediat atunci când au jucat cu Germania (n.r - Armenia a pierdut la Stuttgart, 0-6). Fără drept de apel, au fost nimiciți. D-aia cred că România trebuie să joace curajos, să joace fotbal. Mie mi-a plăcut foarte mult meciul cu Germania.

Știu doar că armenii se bazează foarte mult pe factorul psihologic. Caparros știe să creeze o atmosferă la echipă, să facă o familie unită. Toți jucătorii vorbesc la superlativ despre el și vin cu cea mai mare plăcere la națională, ceea ce în alte țări nu se mai întâmplă din cauza rezultatelor sau a antrenorului, care nu știe să creeze această atmosferă. Nu poți să spui că Armenia are mari talente ale fotbalului mondial, dar uite, dacă se creează toate condițiile pentru performanță, rezultatele apar. Exact asta a făcut Caparros și toată Armenia este încântată de ceea ce a reușit până acum la cârma naționalei.

Mkhitaryan e un jucător bun, dar nu poți să spui că e Messi. Dacă se va juca aproape de el, se va juca agresiv, nu văd cum ar putea să ia punct sau puncte Armenia. România este la mâna ei și trebuie să joace curajos pe faza de atac, asta este cel mai important. Nu neapărat cu mingea, ci și când nu o au.

Îmi doresc din tot sufletul ca România să urce pe locul 2. Văd un 2-0 pentru România. Cred că vom înscrie, avem jucători talentați, mereu am avut, dar trebuie puțin încurajați. Mirel Rădoi știe ce are de făcut, iar asta s-a văzut și în meciul cu Germania. România este pe drumul cel bun"
, a spus Denis Zmeu

sursa:digisport


CSGAMERS.RO - SEMNATURAYou OnLy Live onceMon Oct 11, 2021 12:23 pm
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 36 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.