Counter-Strike Gamers
https://csgamers.ro/forum/

Administrarea rankurilor!
https://csgamers.ro/forum/viewtopic.php?f=634&t=17609
Page 1 of 1

Author:  LaUR SNG [ Thu Jul 14, 2016 1:15 am ]
Post subject:  Administrarea rankurilor!

Fondatorii - Sunt proprietarii de drept al acestui forum si au acces la orice zonă . Nu se ofera acest grad pe cerere .

Administratorii - Cu cateva accese mai putine decat Fondatorii, acestia au in permanență grijă de buna conduită pe forum, intreținerea unui comportament adecvat si o desfăsurare cat mai placută a activitaților pe forum. Nu se ofera acest grad pe cerere .

Super Moderatorii - Cu cateva accese mai putine decat Administratorii, acestia au in permanență grijă de intreținerea unui comportament adecvat si o desfăsurare cat mai placută a activitaților pe forum. De aseamenea se ocupă si de ceilalți useri cu rank pentru a-i invăța cum sa folosească accesele de care au parte .Sa aibă grija de forum,topicurile sa aibă bbcode,etc

Moderatorii - Au datoria de a avea grijă de fiecare categorie de pe forum, să nu lase userii să facă spam, sa nu injure etc. Au datoria de a-i avertiza pe membri si de a le oferi ajutor cand acestia au nevoie .

Moderatorii Ajutatori - In parte au aceleasi datorii ca Moderatorii doar cu catevă accese mai puține. La randul lor sa aibă grijă de chat, de categorii, de spam etc. Daca au nelămuriri pot cere ajutorul unui Super-Moderator sau unui Moderator .

GFX-Team - Se ocupă strict de zona Photoshop, rezolvarea cererilor, portolofii, tutoriale etc. Super-Moderatorii si Moderatorii nu au voie să se bage peste această zonă pentru +1 sau spam, doar dacă sunt rugați de un Designer sa dea WARN sau să il ajute cu ceva la topicul corespunzător .

Detinatorii Serverelor - Se ocupa strict de zona server'ului care il detine, rezolvarea cererilor, raportarea utilizatorilor care nu respecta regulamentul sectiunii, etc. Nimeni din staff nu are voie sa se bage peste zona lor pentru +1 sau spam .Ca sa detii acest rank, trebuie sa ai un server hostat 24/24 .

Admin Server - Din acest grup fac parte adminii de pe serverele comunitatii . Ca sa detii acest rank, trebuie sa ai grad pe un server din comunitate + sa faci aici o cerere http://www.csgamers.ro/viewtopic.php?f=2266&t=10944 .

ViP- Zona strict restricționată pentru Fondatori , Administratorii si cei care cumpară rankul Vip.Ca sa detii acest rank , trebuie sa donezi 3 euro sau sa participi la concursurile organizate pe forum cei care dețin au obligația de a vota servere comunități .
Acestea fiind spuse , sper să fi lamurit orice discutie in privința fiecarui grad pe forum .

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/