Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[Stiri Gaming] Razer Viper, noul mouse dedicat gamerilor 
Author Message
Fondator
User avatar
Posts: 8759
Membru din: Thu Sep 03, 2015 3:30 pm
Location: SNAGOV
Age: 18
Status: Offline
Puncte: 8759 - MEMBRU LOIAL
Multumiri date: 1067 times

Multumiri primite: 431 times
[Stiri Gaming] Razer Viper, noul mouse dedicat gamerilor
Razer Viper, noul mouse dedicat gamerilor, cu senzor optic 5G .

Image


Razer a dezvăluit azi Razer Viper, un mouse de gaming cu greutate redusă, dezvoltat în colaborare cu jucători profesionişti, care oferă performanţe excelente datorită folosirii noilor Razer Optical Mouse Switches. Bazat pe senzorul optic 5G dezvoltat de Razer şi utilizând cablul special Speedflex, care reduce rezistenţa la mişcare a dispozitivului, noul mouse Razer Viper a fost conceput pentru a oferi control complet în cadrul oricărei sesiuni de gaming competitiv. Viper este primul mouse Razer care foloseşte noile Optical Mouse Switches, cele mai rapide switch-uri dezvoltate de Razer, care oferă viteze de acţionare de trei ori mai rapide decât switch-urile mecanice tradiţionale. Prin folosirea unui fascicul infraroşu care trece printr-un obturator pentru a transmite un semnal electric către calculator, switch-urile răspund instantaneu la fiecare apăsare de buton, garantând că fiecare acţiune este executată în concordanţă cu intenţiile jucătorului. Ele au fost proiectate să reziste la până la 70 de milioane de acţionări.

Image


Cântărind doar 69g, Viper este cel mai uşor mouse dezvoltat vreodată de Razer. Greutatea redusă a fost obţinută fără a apela la o carcasă scheletică. Produsul astfel rezultat se potriveşte folosirii cu oricare dintre mâini, fără să fie compromise rezistenţa sau durabilitatea. Noul Razer Viper este echipat cu popularul senzor optic 5G dezvoltat de Razer, ce oferă o rezoluţie nativă de 16.000 DPI, cu o acurateţe de rezoluţie de 99.4% şi o viteză de tracking de 450 inchi pe secundă (IPS). Setările de DPI pot fi ajustate prin folosirea aplicaţiei Razer Synapse 3 şi pot fi stocate în spaţiul de stocare încorporat în mouse, oferindu-le jucătorilor posibilitatea de a-şi accesa setările personalizate indiferent de locaţie. Viper este echipat şi cu opt butoane programabile, oferindu-le utilizatorilor acces rapid şi facil la cele mai importante comenzi din jocuri. Preţul lui Razer Viper porneşte de la 89,99 euro, iar mouse-ul este disponibil acum, la nivel global, şi pe site-ul oficial Razer.


sursa: https://adevarul.ro/tech/gaming/razer-v ... index.html


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

Image

Image


https://www.facebook.com/10043517804227 ... 039605115/
Thu Aug 29, 2019 12:03 am
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 50 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.