Happy halloween!

,


TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

 [ 1 post ] 
[Stiri Gaming] Halo: Combat Evolved Anniversary este acum 
Author Message
Membru Fidel
User avatar
Posts: 1912
Membru din: Sat Jan 02, 2016 10:16 pm
Location: Sânnicolau Mare
Age: 21
Status: Offline
Puncte: 1912 - MANIAC
Multumiri date: 53 times

Multumiri primite: 132 times
[Stiri Gaming] Halo: Combat Evolved Anniversary este acum
Halo: Combat Evolved Anniversary este acum disponibil şi pentru PC!


Microsoft a făcut o supriză fanilor Halo ce aşteaptă lansarea întregii serii şi pe PC: Halo: Combat Evolved Anniversary, ediţia remasterizată a primului joc din legendara serie începută de Bungie, este acum disponibil şi în versiune pentru PC. Acesta poate fi obţinut fie ca parte a bundle-ului Halo: The Master Chief Collection, fie separat, din mai multe surse.

phpBB [video]


Pentru început, abonaţii serviciului Xbox Game Pass pentru PC beneficiază de acces gratuit la toate titlurile incluse în Halo: The Master Chief Collection, deci şi la Halo: Combat Evolved Anniversary, pe care îl pot descărca prin intermediul aplicaţiei dedicate din Windows 10. Alternativ, Halo: The Master Chief Collection este disponibil şi prin Steam sau Microsoft Store, la un preţ echivalent cu 39,99€. În prezent, posesorii versiunii de PC a colecţiei pot descărca Halo: Reach şi Halo: Combat Evolved Anniversary, urmând ca Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST şi Halo 4 să fie adăugate, la rândul lor, pe parcursul acestui an.

Halo: Combat Evolved Anniversary reprezintă remasterizarea modernă a primului joc din serie, oferind posibilitatea de a comuta în orice moment între aspectul HD refăcut şi vechiul look clasic al jocului. Această ediţie Anniversary rămâne în totalitate fidelă conceptelor şi gameplay-ului care, la începutul anilor 2000, au popularizat shooterele pe console. În plus, versiunea pentru PC aduce suport pentru rezoluţii înalte (4K) şi ultrawide, framerate de 60 de cadre pe secundă (sau mai ridicat), FOV ajustabil şi multe altele.

Pentru cei care nu doresc să achiziţioneze întregul pachet Halo: The Master Chief Collection pentru PC, Halo: Combat Evolved Anniversary este disponibil şi separat, prin intermediul Steam sau Microsoft Store, la un preţ echivalent cu 9,99€.


phpBB [video]


CSGAMERS.RO - SEMNATURA
Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.
Image

©Rusu Radu


2021 CSGAMERS IS HERE
Tue Mar 10, 2020 12:50 am
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 
TOPIC INCHIS!  
TOPIC LOCKED
Va informam ca pana la redeschiderea topicului doar cei din administratie vor putea continua sa posteze daca mai au ceva de adaugat si este strict necesar.

,


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 55 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
 
Translation/Traducere: phpBB Romania
Design realizat de catre EPIKAL pentru Counter-Strike Gamers Romania
For browsing this site is recommended to use Google Chrome with widescreen resolution 1280 x 1024 pixels. This website is Search Engine Optimization (SEO)
COPYRIGHT © CSGAMERS.RO - All right reserved.