Regulament general Taxi

Moderator: RaduIsSavage

Locked
User avatar
RaduIsSavage
Membru
Membru
Posts: 9
Joined: 2 years ago
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 24
Status: Offline

2 years ago

» Ce este Taxi și cu ce se ocupă?

Companiile de Taxi se ocupă cu transportul jucătorilor dintr-o locație în alta în schimbul unei sume de bani.

» Reguli de limbaj şi comportament

Limbajul vulgar, ofensator, rasist este interzis şi o să fie sancţionat.
Nu sunt permise injuriile, jignirile de orice fel (incluzând prescurtări, moduri subtile de a adresa cuvinte ofensatoare şi nu numai).
Fiecare membrul are obligaţia de a respecta regulamentul general al companiilor de taxi, regulamentul intern al facţiunii cat şi regulamentul general.
Este interzisă folosirea unui limbaj vulgar către membrii comunităţii. Se sancționează cu AV/FW/Uninvite in funcţie de gravitate.
Trebuie să respectaţi deciziile liderului și subliderului, în caz contrar riscați sancțiuni.
Este interzis să vă batjocoriţi liderul sau subliderul, se sancționează cu AV / FW / rank down sau chiar uninvite.

» Deathmatch

Deathmatch-ul se definește prin atacarea unui jucător sau a vehiculului în care se află.
Deathmatch-ul cu arme, pumni, drive-by (DB), kamikaze, comportament-ul non-rp, etc, o să fie sancţionat cu FW.
Folosirea elicei elicopterelor cu scopul de a omorî alţi playeri este de asemenea sancţionată cu FW.
Membrii taxi ce sunt complici la deathmatch o să fie de asemenea sancționati cu FW. (dovezi evidente)
Deathmatch-ul excesiv sau in mai multe abateri poate duce la uninvite.

» Reguli de activitate
Fiecare membru trebuie sa aiba saptamanal raportul de rank-ul sau complet si 7 ore jucate.

In cazul in care un membru nu are raportul complet:

rank 1: se primeste uninvite in mod automat (cu FP)
rank 2+: jucatorul va fi avertizat, si va avea punctele necompletate pe -, urmand ca pana la urmatoarea validare a raportului de activitate sa recupereze din mers punctele pierdute. In caz contrar va primi uninvite pentru raport incomplet (fara FP)
Alte detalii despre rapoartele automate aici.
Subliderii au de facut 7 ore jucate saptamanal. (se aplica regula de la 'rank 2+')

» Raportul de activitate

- Rank 1: 30 jucatori transportati, 10 comenzi acceptate.
- Rank 2: 25 jucatori transportati, 10 comenzi acceptate.
- Rank 3: 20 jucatori transportati, 10 comenzi acceptate.
- Rank 4: 15 jucatori transportati, 10 comenzi acceptate.
- Rank 5: 10 jucatori transportati, 10 comenzi acceptate.

Raportul se aplică la adminii de level 1/2.

» Reclamații în cadrul facțiunii

La reclamațiile membrilor pot raspunde atât liderul cât și coliderul (dacă acesta primește aprobare din partea liderului);
Este interzis ca membrii dintr-o companie de taxi să faca spam sau să adauge comentarii aiurea într-o reclamație creată împotriva unui coleg.

» Alte informații referitoare la companiile de taxi

Fare-ul folosit și obligatoriu pentru fiecare membru este de $1500 în orice moment; (abaterea de la aceasta regula se sanctioneaza cu AV)
Membrilor le este permis sa detina orice job (legal/ilegal). Acestia nu vor fi sanctionati pentru practicarea job-ului Arms Dealer/Drugs Manufacturer, si nu vor fi sanctionati pentru detinerea de materiale/droguri.
Un taximetrist nu trebuie sa ocolească un client în niciun fel, ne luam angajamentul de a-i duce în cel mai scurt timp cu putință;
Clientul are obligatia de a spune pe chat-ul normal locatia la care doreste sa fie transportat, in caz contrar membrul nu este obligat sa-l duca la locatia dorita.

Daca doriți să faceți o reclamație unui membru, acest lucru îl puteți realiza pe panel.
Orice membru taxi trebuie sa cunoască toate locațiile IMPORTANTE ca de exemplu: CNN, paintball, locația celui mai apropiat business cerut (Gun shop, 24/7 etc.), aeroport, Dillmore, etc.
Taximetristii pot folosi /gps pentru a onora comanda cu exactitate.
Daca un membru primește un avertisment verbal (AV) nu îl va afecta la rank-up. În schimb dacă primește înca unul acesta va rezulta într-un faction warn (FW);
In cazul in care un taximetrist primeste crash in timpul unei comenzi, va fi sanctionat cu Avertisment Verbal.

În cazul în care sunteți penalizați cu o amendă, aveți la dispoziție 48 de ore de la acordarea ei să o plătiți și să postați dovada pe forum. Daca refuzați acest lucru se sancționează cu FW.
Nu este nevoie să atrageți atenția jucătorilor făcând spam cu /fare, în caz contrar o sa fiți sancționați cu FW sau uninvite in functie de caz.
Odata ce acceptați o comandă si dintr-un motiv sau altul nu puteți să o finalizați, rugați un coleg să o preia. Nu aveți voie să luați un client a cărei comandă a fost acceptată de alt coleg. Se sancționează cu FW.
Daca un taximetrist are client si i se confisca permisul de catre un politist, va fi sanctionat cu Faction Warn (Aceasta regula nu se aplica si daca nu are client in masina, va fi sanctionat doar cu amenda de catre lider / co lider).

Daca mașina dumneavoastră este defectă și/sau pe postul de a exploda iar în acel moment aveți un client, puteți repara la cel mai apropiat Pay'n'Spray dacă clientul vă permite;
In cazul in care un membru explodeaza vehiculul intentionat cu scopul de a evita o comanda ceruta de client va fi sanctionat cu Avertisment Verbal la prima abatere si cu Faction Warn la a doua indiferent de gravitate sau alte situatii.
Daca un taximetrist ramane fara benzina in timpul unei comenzi va fi sanctionat cu Avertisment Verbal. In cazul in care clientul nu bine dispune sa-l lase sa faca plinul nu va fi sanctionat si va putea beneficia de comanda ''/eject''.
Având în vedere că unii jucatori pot avea intentii rele, un membru Taxi poate folosi comanda /eject în urmatoarele circumstanțe: dacă acel client dorește să-l plimbați aiurea și nu are o locație stabilită, daca vă jigneste sau insultă în orice mod sau dacă nu vrea să ofere indicatii cu privire la o locație foarte puțin importantă, unde acesta vrea să ajungă sau in cazul in care un jucator refuza sa coboare din masina.

[*NEW] Taximetristii au obligatia de a transporta clientul/clientii la locatia dorita.Un jucator poate cere o singura locatie la care sa fie transportat!
Daca un jucator cere si o a doua locatie ii puteti acorda eject intrucat nu sunteti obligati sa il duceti in 2 locatii. Trebuie sa aveti dovada pentru [/eject] in caz de reclamatie si dovada cu prima locatie ceruta. Membrii taxi nu vor fi sanctionati daca acestia doresc totusi sa transporte un client in 2 locatii, dar vor fi sanctionati in cazul in care incalca celalte reguli (ex: Spui ca mergi in 2 locatii iar la a2a locatie distrugi masina ca sa scapi de comanda).
Daca un client va da 2 locatii consecutiv si o cere si pe a treia, puteți sa-i dati [/eject]. Trebuie sa aveti dovada pentru [/eject] tn caz de reclamatie. (regula scoasa)

[*NEW]
In cazul in care un jucator doreste transportat la o destinatie inaccesibila (ex: pune CP in apa, pe roci si munti unde nu se poate ajunge cu taxiul, etc..), acesta va fi rugat sa puna checkpoint-ul sau sa aleaga ca destinatie cea mai apropiata strada. In cazul in care acesta refuza, taximetristul ii poate acorda eject.

Nu aveți voie să acceptați comenzi atunci când aveți wanted. Se sancționează cu FW.
Nu aveți voie să stați AFK mai mult decat este necesar pentru verificarea hartii în momentul în care un client este deja în masină; (pentru a fi sanctionați, clientul are nevoie de o dovada video să demonstreze că nu ați fost afk din cauza unui crash)
Nu aveți voie să utilizați telefonul în momentul în care aveți o comandă. Se sancționează cu AV.
Nu aveți voie să ajutați un client să facă job. Se sancționează cu FW.

În legătură cu tunning-urile, un membru poate schimba orice la un taxi mai puțin culoarea și paintjob-ul în cazul unui Sultan. Se sancționează cu FW.
Fraudarea în orice fel a raportului este interiza, în acest sens, nu aveți voie să rugați pe cineva să se urce în taxi sau sa platiti pe cineva sa va ajute. In schimb taximetristii pot anunta jucatorii cu privire la serviciile lor. ("Taxi liber - fare 1500", etc)
Cei ce doresc sa rămână într-o companie de Taxi trebuie să respecte în totalitate regulile.
Membrii companiilor de Taxi sunt rugați să nu lase masinile facțiunii oriunde, încercați să le bubuiți sau să le duceți la HQ.
Nu aveți voie să ultilizați un Taxi pe post de masină personală. Se sancționează cu FW.
Freechat-ul sau spam-ul pe chat-ul departamentelor (/tx) este sanctionat cu AV/FW.

» Comenzile facțiunii sunt următoarele

- [/accept taxi] - accepți o comandă
- [/cancel taxi] - respingi o comandă
- [/fare] - taxa de drum
- [/f] - chat-ul facțiunii
- [/gdeposit] - seiful facțiunii
- [/tx] - chat-ul intern al departamentelor de taxi

(!) Orice încălcare a regulamentului se sancționează conform sancțiunilor menționate mai sus.
Locked

Return to “Taxi Los Santos”