[Noutati] „Arcane”, inspirat din League of Legends

Post Reply
User avatar
Lavy78
Administrator
Administrator
Posts: 2565
Joined: 8 years ago
Location: RO
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 22
Contact:
Status: Offline
Romania

2 years ago

„Arcane”, inspirat din League of Legends, este acum pe Netflix: o animație matură, pentru fanii jocului

Image

Chiar dacă Arcane este un serial plin de acțiune incredibilă și animație delicioasă, micile detalii sunt cele care aduc un plus seriei. Primele patru episoade din Arcane, serie bazată pe faimosul joc League of Legends, sunt disponibile acum pe Netflix.

Arcane începe cu o poveste prin excelență a războiului de clasă, înfățișând ciocniri violente între cetățenii bogați din Piltover și societatea criminală asuprită din Zaun, unde locuiesc Vi, Jinx și echipajul lor.
În primele trei episoade, Vi și Jinx sunt copii: Vi este liderul unei găști mici de haiduci adolescenți, în timp ce Jinx – care, de fapt, se numește Powder în acest moment – este sora ei mai mică, cu câțiva ani de experiență în furturi. Până în al patrulea episod, Vi și Jinx sunt mai în vârstă și pe picior de egalitate, chiar și atunci când se găsesc în părți opuse.

Luptele din Arcane sunt superbe. Vi este un boxer, în timp ce Jinx are o grămadă de grenade semi-funcționale, permițându-i să participe de la distanță – chiar dacă vrea să fie cu copiii mari, în centrul acțiunii. Cele mai mari bătălii tind să se desfășoare cu încetinitorul, cu muzică electronică care răsună și prim-planuri cu lovituri puternice și răsturnări de situație în ultima secundă.

Arcane își stabilește personajele și dezvăluie modul în care sunt toate împletite, iar până la sfârșitul episodului trei, acțiunea se transformă într-o scenă de luptă masivă și dă roade într-un mod puternic.

În tradiția League of Legends, Vi și Jinx sunt rivali înverșunați, dar în Arcane, cele două personaje încep ca surori cu o dragoste profundă și adevărată una pentru cealaltă. Se sprijină reciproc, sunt nedespărțite, își salvează viețile una celeilalte și se destramă împreună. Este nevoie de ceva catastrofal pentru a le distruge, iar Arcane ne arată fiecare secundă îngrozitoare. Este sfâșietor dacă îți place povestea și ai jucat și League of Legends.



Articol scris în totalitate de [Please login or register to view this link]
Image
Post Reply

Return to “Noutăți”