[Horoscop] 23.05.2022

Locked
User avatar
Rusu Radu
Moderator
Moderator
Posts: 2018
Joined: 8 years ago
Location: Dozer
Has thanked: 21 times
Been thanked: 7 times
Zodiac:
Age: 24
Contact:
Status: Offline
Jamaica

1 year ago

Berbec
Ai inițiative demne de toată lauda și o să primești ajutor din partea unor oameni care țin la tine și te apreciază, astfel, o să construiești ușor ce ți-ai propus.

Taur
O să apară una sau mai multe restanțe. Va trebui să faci niște retușuri, să îndrepți niște situații și să dai drumul unor proiecte noi.

Gemeni
O să îți schimbi, probabil, garderoba. Poate chiar te duci la tuns și îți schimbi înfățișarea pentru că simți nevoia de ceva nou.

Rac
O să strângi o sumă de bani și plănuiești să mergi la cumpărături pentru casă. Totodată, ai planificat de ceva timp o călătorie și acum a venit momentul.

Leu
Începi săptămâna cu planuri mari.Dacă îți mai rămân bani, în weekend vei pleca undeva la munte.

Fecioară
O să te caute, din nou, niște angajatori pentru a pune umărul a un proiect care te va propulsa în carieră și îți va aduce și stabilitate financiară.

Balanță
Apare cineva care te admiră, vrei să fiți împreună, dar nu i-ai răspuns încă. Poate te hotărăști până la începutul lunii viitoare.


Scorpion
O să valorifici niște produse și o să o duci mai bine din punct de vedere financiar. În ultimul timp, salariul pare insuficient, iar cheltuielile nu se mai termină.

Săgetător
O să ai inspirație, natura creativă o să iasă în evidență și o să te faci și mai cunoscut în cadrul breslei. Lumea o să te aprecieze.

Capricorn
Poate reiei sportul preferat sau mergi la niște proceduri medicale pentru a-ți recăpăta sănătatea, după ce în ultima vreme ai fost ocupat cu treburi complicate.

Vărsător
O să ai o reușită în plan profesional. Poate te asociezi cu cineva care va ține pasul cu tine și o să te bucuri de succes. Este o muncă de calibrul tău.

Pești
Apar noutăți care să te țină în priză, să îți dea un imbold să dobori noi bariere și ajungi mai aproape de cariera la care visezi.@fanatik.ro
Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.


©Rusu Radu

2024 CSGAMERS IS HERE
User avatar
canceru
Administrator
Administrator
Posts: 2294
Joined: 8 years ago
Location: UK
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times
Zodiac:
Age: 46
Contact:
Status: Offline

1 year ago

Sa gândit Rusu la Attil ca face grătar și mi-a pus-o mie in cârca
Image
Image
Image


Nu Deschide :45:

[spoiler]Image[/spoiler]
Locked

Return to “Horoscop”