[Stiri Gaming] Star Wars Jedi: Survivor va fi lansat și pentru PlayStation 4 și Xbox One

În această categorie vei afla cele mai noi știri din lumea gaming-ului !
Post Reply
User avatar
Rusu Radu
Moderator
Moderator
Posts: 2013
Joined: 8 years ago
Location: Dozer
Has thanked: 21 times
Been thanked: 7 times
Zodiac:
Age: 23
Contact:
Status: Offline
Jamaica

4 months ago

Star Wars Jedi: Survivor va fi lansat și pentru PlayStation 4 și Xbox One

Image
Pe parcursul prezentării celor mai recente rezultate financiare ale companiei, Electronic Arts, alături de studioul Respawn Entertainment, au dezvăluit că jocul Star Wars Jedi: Survivor va fi lansat și pentru mai vechile console PlayStation 4 și Xbox One.

Dezvoltarea versiunilor pentru PlayStation 4 și Xbox One se află abia în stadiile incipiente, echipa producătoare continuând să lucreze la îmbunătățirea performanței pentru edițiile de PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC ale jocului, acestea optimizări reprezentând “prioritatea de top” pentru Respawn Entertainment.

Star Wars Jedi: Survivor continuă povestea lui Cal Kestis, la cinci ani de la evenimentele din jocul precedent al seriei. Protagonistul, încercând să dejoace planurile Imperiului, începe să simtă presiunea și responsabilitatea ce revine singurului supraviețuitor Jedi din galaxie.

Trecut de la rangul de Padawan la cel de Cavaler Jedi, Cal are la dispoziție noi abilități speciale, noi echipamente, moduri inedite de a folosi Forța, precum și stiluri de luptă noi cu lightsaber-ul. Pe parcursul aventurii sale, Kestis descoperă planete noi din galaxia Star Wars, fiecare cu propriile medii de joc, provocări și inamici noi, dar și vechi prieteni.

Star Wars Jedi: Survivor este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC; o dată de lansare pentru edițiile de PlayStation 4 și Xbox One nu a fost încă anunțată.
Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.


©Rusu Radu

2023 CSGAMERS IS HERE
Post Reply

Return to “Stiri Gaming”