[Fifa News] FIFA 11-detalii

Locked
User avatar
pitbull.
Membru
Membru
Posts: 88
Joined: 8 years ago
Location: Iasi,Miroslava
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 22
Contact:
Status: Offline

8 years ago

Detalii referitoare la Fifa 11

Modul de joc Virtual Pro: La fel ca si pe console, Fifa 11 PC va permite jucatorilor sa-si creeze corespondentul virtual in joc si sa inceapa o cariera la cele mai importante cluburi din lume, crescand atributele jucatorului prin indeplinirea unor obiective. Virtual Pro va permite si crearea Gameface prin incarcarea unei poze cu jucatorul.

Editor faze fixe: Posibilitatea de a construi si salva diferite scheme pentru fazele fixe, pentru a fi folosite in timpul meciurilor. Jucatorilor le pot fi date instructiuni specifice in legatura cu modul in care trebuie sa joace respectiva faza.

Antrenament: Modul de antrenament va oferi posibilitatea de a exersa lovituri libere, cornere, lovituri de la 11 metri, precum si meciuri de antrenament cu 11 vs 11 jucatori sau mai putini.

Dribling 360: Chiar daca Fifa 10 PC a beneficiat de o versiune a driblingului in 360 de grade, aceasta a fost implementata in engine-ul vechi al jocului. De aceasta data, engine-ul next-gen permite un controlul complet al directiei jucatorilor si posibilitatea de a patrunde si exploata si cea mai mica eroare defensiva a echipei adverse.

Duel corp la corp: Sistemul de interactiune si de coliziuni dintre jucatori este imbunatatit pentru a simula cat mai bine duelurile din fotbalul modern.

Formatii: Jocul ofera peste 50 de posibilitati de a schimba pozitia jucatorilor pe teren, tocmai pentru a alege cele mai bune formatii in functie de adversar (cu un AI imbunatatit) si de modul de joc al acestuia.

LAN: Posibilitatea de a juca online cu prietenii prin retea, fara a mai va conecta la serverele EA.

Comunitatea EA Football World: Conectarea la EA Football World permite sa vedeti statistici ale meciurilor online pe care le-ati jucat, pozitia in clasamentul EA, informatii cu privire la jucatorul Virtual Pro si crearea unei liste cu prieteni.

Licente: Fifa 11 va avea aproximativ 30 de ligi licentiate, peste 500 de echipe si 15000 de jucatori.
Cerinte sistem Fifa 11

CPU with Dual Core processor (Core 2 Duo or better)
Intel Core2Duo @ 2,4 Ghz pentru Windows XP, Windows Vista si Windows 7
1 GB RAM pentru Windows XP, 2 GB RAM pentru Windows Vista si Windows 7
placa video compatibila DirectX 9.0c cu 256 MB (minim Shader Model 3.0)
Locked

Return to “Noutati FIFA”