[Model] Kit-uri CS1.6

Locked
User avatar
LaUR SNG
Fondator
Fondator
Posts: 9038
Joined: 8 years ago
Location: SNAGOV
Has thanked: 11 times
Been thanked: 6 times
Zodiac:
Age: 21
Contact:
Status: Offline
Romania

7 years ago

Pentru a posta un kit, completați modelul de mai jos:
  • Denumire kit:
  • Descriere:
  • Imagini:
  • Link de download:
  • Gameplay video (opţional):


Exemplu de post corect:
  • Denumire kit: Counter-Strike: Contion Zero
  • Descriere: CS 1.6 Warzone este un cs cu skinuri normale dar care oferă patch-uri noi care să vă ofere un gameplay plăcut si compatibilitate. CS-ul găseşte servere la Internet, este protocol 47+48. Jocul oferă boţi, skinuri şi modele default pentru un fps cât mai ridicat, lag mic pe servere, compatibil cu majoritatea sistemelor de operare. Pe acest cs setările rămân salvate în config.cfg. Puteţi folosi şi alte configuri personalizate.

    Counter Strike 1.6 ramane cea mai jucata varianta de cs pentru ca este usor de jucat si functioneaza pe toate pc-urile. Vei juca fie cu boti fie online pe servere de diferite moduri. Vei interactiona cu jucatorii si vei face cerere de admin pentru a scapa de codati. Pe viitor puteti deveni propriul owner.
  • Imagini: Image
  • Link de download: [Please login or register to view this link] | [Please login or register to view this link]
  • Gameplay video (obţional): [Please login or register to view this link]
Pentru buna funcţionare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli:

1. Se respectă [Please login or register to view this link]
2. Înainte de a posta un plugin, folosiți funcția '[Please login or register to view this link]' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva.
3. Thread-urile ce nu vor fi create conform modelului vor fi trimise la arhivă.
4. Titlul trebuie să fie de genul "[Kit] Nume Kit" . Atenţie ! Cine nu foloseşte aceste tipuri de titluri va avea topicul mutat la Arhivă şi va fi sancţionat cu warn începând de la a 2-a abatere de acest tip.
5. Subiectele din această secțiune au caracter informativ, drept urmare nu postați decât dacă aveți o problemă/nelămurire legată de acesta.
6. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'MULTUMESC')
7. Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației.
8. Sunteţi nevoiţi să postaţi cel puţin 1 imagine cu programul respectiv, fără Link-uri şi legături către programe, utilizaţi bbcod-ul IMG.


Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn.
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

[spoiler]Image[/spoiler]
[spoiler]Image[/spoiler]

https://www.facebook.com/10043517804227 ... 039605115/
Locked

Return to “Kit-uri”