[Noutati] Notele patch-ului 6.15

Locked
User avatar
Lavy78
Administrator
Administrator
Posts: 2565
Joined: 8 years ago
Location: RO
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 22
Contact:
Status: Offline
Romania

7 years ago

Image

Notele patch-ului 6.15

"Salutare, invocatori,

Bun venit la patch-ul 6.15, cel în care menționăm prima dată Campionatul Mondial (ce mai zboară timpul!). Playoff-urile regionale se apropie cu pași repezi și vrem ca meta-ul lor să semene cât mai mult cu cel al Mondialelor, pentru ca echipele să se califice în condiții similare cu cele ale confruntării finale.

În acest patch ne concentrăm pe începutul de joc, în special în cazul jocurilor profesioniste unde schimbul de culoare este strategia de bază. Per ansamblu, reducem simetria defensivă a structurilor, astfel încât culoarul de sus și cel de jos să nu mai arate exact la fel. Adăugăm și o mecanică de tip ''prima victimă'' pentru turnuri, pentru ca echipele să nu mai ajungă la același rezultat atunci când își distrug reciproc câte un turn exterior. Vom face ajustări ale acestor schimbări în patch-urile următoare (dacă e nevoie), dar acestea vor fi ultimele modificări majore de dinainte de sfârșitul sezonului.

În afară de începutul de joc, ne ocupăm și de diversitatea campionilor. Îi convingem să intre în parametri normali pe cei care au ieșit prea mult dintre tipare (Hecarim) și îi readucem în joc pe unii dintre vechii noștri prieteni care au fost uitați (Kassadin?!). Da, asta înseamnă că și Corki primește buff-uri. Unele meme-uri nu mor niciodată.

Atât deocamdată! Mergeți și distrugeți cu sânge rece primul turn din joc – ne vedem în Rift!
"

[Please login or register to view this link]
Image
Locked

Return to “Noutăți”