[Fifa News] FIFA 17 Premier League partener oficial

Locked
User avatar
Sh0w
Membru
Membru
Posts: 644
Joined: 7 years ago
Location: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 22
Status: Offline

7 years ago

Premier League și EA SPORTS ™ se extind parteneriatul lor de lungă durată, cu compania de jocuri video a devenit Partener Lider al Ligii pentru cele trei sezoane 2016/17 prin 2018/19.

Fiind Partener Lider al Premier League înseamnă că EA Sports - deja recunoscut ca lider mondial in divertismentul sportiv - va avea un parteneriat mai profundă și integrarea cu Premier League pe sezoane următoare.

Parteneriatul a extins include branding pe ecran pe toate emisiunile globale ale Ligii, sponsorizarea Player oficial al Premiilor Luna și sezoniere, EA integrarea SPORTURI pe stadioane de pre-meci, și sponsorizarea continuă Fantasy Premier League - jocul on-line, care este jucat de milioane de fani și disponibile prin intermediul [Please login or register to view this link].

EA Sports noua pozitie interesanta sta alaturi de alte branduri globale, ca parte a noii strategii de sponsorizare Ligii la mutare departe de sponsorizare din titlu.

EA SPORTS deține, de asemenea, Premier League exclusiv electronic Joc de licență, care permite EA Sports pentru a oferi o experiență de joc mai autentic posibil pentru fanii angajarea cu cluburi și jucători din Premier League din cadrul jocurilor EA SPORTS FIFA din întreaga lume și pe mai multe platforme.

Premier League Managing Director, Richard Masters, a declarat:

"EA Sports este un partener fantastic pentru Premier League si suntem foarte incantati de acest nou acord.

"Acestea sunt recunoscute în întreaga lume pentru extrem de populare seria FIFA joc - care milioane de fani din Premier League se angajeze în fiecare zi - ceea ce face EA SPORTS o potrivire mare pentru a fi Lead Partner al Ligii.

"Acest parteneriat va permite EA SPORTS să colaboreze și mai mult cu Liga și cluburile, și să facă parte din interes și emoție în jurul competiției, atât prin jocurile lor fantastice și asocierea cu Premier League că acest acord aduce."

EA SPORTS Global Marketing Vice President, Jamie McKinlay, a declarat:

"Acest parteneriat extins aduce milliions noastre de jucători chiar mai aproape de Premier League și încorporări în continuare franciza noastre in tesatura liga de fotbal din lume cele mai populare. Anul acesta este unul deosebit de interesant pentru fanii din Premier League așa cum am debut Journey, un nou mod de brand din cadrul FIFA 17, în care fanii vor trăi povestea lor și în afara terenului ca Premier League perspectiva Alex Hunter. Echipa noastra sunt fani extrem de pasionați de Premier League ei înșiși, și suntem extrem de incantati de toate oportunitățile de integrare și colaborare acest parteneriat va aduce. "
Locked

Return to “Noutati FIFA”