[LOL] [POVESTE] Teemo

Locked
User avatar
Lavy78
Administrator
Administrator
Posts: 2565
Joined: 8 years ago
Location: RO
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 22
Contact:
Status: Offline
Romania

7 years ago

Teemo e o legendă printre fraţii şi surorile sale yordle din Oraşul Bandle. Yordelii spun că are ceva cam ciudat. Deşi Teemo se simte bine în compania lor, el insistă să plece singur în misiunile de apărare a Oraşului Bandle. Are o fire cu adevărat bună, însă ceva se stinge în mintea lui Teemo în timpul luptei, iar vieţile pe care le curmă când patrulează nu îi chinuie conştiinţa. Instructorii și ceilalți recruți au fost puțin bulversați de faptul că, încă de tânăr, Teemo era binevoitor și drăguț de obicei, dar devenea grav și extrem de eficient când începeau exercițiile de luptă. Superiorii l-au trimis fără întârziere la Cercetașii Navei-Mamă, care fac parte din elita Forțelor Speciale ale Orașului Bandle alături de Comandourile Megling.

Deşi mulţi yordeli nu dau dovadă de prea mult rafinament în misiunile de recunoaştere duse pe cont propriu, Teemo e remarcabil de eficient în ele. Palmaresul său în apărarea Oraşului Bandle contra forţelor de infiltrare face din el unul dintre cei mai periculoşi yordeli în prezent, deşi nici n-ai bănui aşa ceva dacă aţi sta la o cană de mied cu miere în hanul său preferat. Oraşul Bandle l-a ales pe Teemo ca prim-campion în Ligă, iar el s-a simţit imediat în largul său. Arma sa tipică, o sarbacană, lansează o rară otravă de ajunta pe care o adună cu mâna sa din junglele Kumungu. Pentru a face faţă izolării prelungite, Teemo a legat o prietenie cu Tristana, la rândul ei campion în Ligă şi un camarad din Forţele Speciale ale Oraşului Bandle. Această legătură le-a prins bine amândurora, deşi mijloacele de informare neiertătoare din Valoran au răspândit zvonul că prietenia devine o relaţie amoroasă. Chiar şi aşa, Teemo e preferatul publicului în Liga Legendelor, un micuț temut de mulţi.

''Teemo merge în echilibru pe linia ce desparte un compatriot vesel de un ucigaş fără remuşcări, însă n-aş vrea să am pe nimeni altcineva ca prieten.''
- Tristana
Image
Locked

Return to “Povestea campionilor”