[LOL] [POVESTE] Vayne

Locked
User avatar
Lavy78
Administrator
Administrator
Posts: 2565
Joined: 8 years ago
Location: RO
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 22
Contact:
Status: Offline
Romania

7 years ago

Lumea nu este întotdeauna atât de civilizată pe cât s-ar crede. În Runeterra trăiesc încă adepți ai căilor tenebroase ale magiei negre, ființe care se lasă în voia forțelor întunecate ce străbat continentele. Shauna Vayne știe foarte bine acest lucru.

A crescut într-o familie privilegiată din elita demaciană, iar tatăl ei a încercat mereu să o convingă că gărzile orașului văd absolut totul. Tânără și naivă, Shauna a crezut din toată inima că trăia în siguranță în lumea ei, până când, într-o noapte, o vrăjitoare i-a atacat tatăl. Malefica femeie a trecut de santinele și gărzi, apoi i-a torturat întreaga familie și a ucis-o. Micuța Shauna a reușit să scape ascunzându-se până a plecat cotoroanța și apoi fugind mâncând pământul. La fiecare pas îi răsunau încă în urechi țipetele celor dragi. În acele clipe i-a încolțit în inimă o ură arzătoare, de nestins, care o însoțește și în ziua de azi.

Vayne a reușit să se întrețină folosindu-se de averea tatălui său și a început să se antreneze din clipa în care a reușit să convingă un instructor s-o învețe. Când a ajuns o femeie în toată firea, era deja o războinică stoică. Totuși, nu se simțea în largul ei pe câmpul de bătălie.

Demacia avea nevoie de un protector, de cineva care să-i vâneze pe cei mânați de forțele întunecate. Vayne s-a folosit de relațiile familiei pentru a deveni primul vânător al nopții din istorie, iar astăzi măiestria ei este legendară. Se spune că cei care practică magia neagră tremură când aud că Vayne a ieșit la vânătoare.


Nu trebuie să-ți fie teamă de întuneric. Cel puțin, nu atunci când Vayne e la datorie.
Image
Locked

Return to “Povestea campionilor”