[LOL] [POVESTE] Viktor

Locked
User avatar
Lavy78
Administrator
Administrator
Posts: 2565
Joined: 8 years ago
Location: RO
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 22
Contact:
Status: Offline
Romania

7 years ago

De mic copil, Viktor și-a descoperit pasiunea pentru știință și invenții, mai ales în domeniul automatizărilor mecanice. A urmat prestigiosul Colegiu de Tehnomaturgie din Zaun și a condus echipa care l-a construit pe Blitzcrank, o operă științifică de geniu și o realizare care – spera Viktor – avea să-l propulseze în elita profesioniștilor din domeniul său. Din nefericire, triumful i-a fost uzurpat de profesorul Stanwick, care și-a asumat meritele pentru înzestrarea lui Blitzcrank cu inteligență și ulterior a folosit cercetările lui Viktor pentru a-l reînsufleți pe Urgot. Apelurile lui Viktor la justiție s-au lovit de uși închise, iar asta l-a scufundat pe savant în cea mai neagră deprimare. A părăsit Colegiul și s-a baricadat în laborator, întrerupând orice legături cu restul oamenilor. Acolo, în taina încăperilor lui, a lucrat la un proiect nou, pe care nimeni să nu i-l mai poată fura. Dorind să-și revoluționeze domeniul și, în același timp, să stârpească urâtele simțăminte de invidie care-i încolțiseră în inimă, a confecționat piese artificiale mai performante care să înlocuiască părți ale propriului său trup.

Când Viktor a reapărut în lume, înfăţişarea lui nu mai păstra aproape nimic din aceea a unei fiinţe omeneşti. Nu numai că îşi substituise cea mai mare parte a corpului cu implanturi, ci i se modificase şi personalitatea. Speranţele lui anterioare de a contribui la îmbunătăţirea societăţii erau acum înlocuite de obsesia faţă de ceea ce numea ''evoluţia glorioasă''. Se vedea pe sine însuşi protectorul şi pionierul viitorului în Valoran - un viitor în care oamenii aveau să renunţe la trupurile lor biologice în favoarea unor implanturi hextech, superioare funcţional. Deşi pledoariile lui Viktor au fost primite cu mult scepticism, oamenii de ştiinţă erau impresionaţi de gradul de sofisticare a maşinăriilor create de el. După ce îşi integrase până şi în creier dispozitive tehnomaturgice elaborate, devenise capabil să-şi accelereze spectaculos progresul cercetărilor. Deşi transformarea îl deposedase de ceea ce considera el slăbiciune emoţională, îi mai rămăsese în suflet o urmă de resentiment la adresa Profesorului. Viktor s-a alăturat Ligii Legendelor pentru a-şi măsura forţa invenţiilor în lupta cu vajnicii adversari din Valoran şi pentru a putea corecta eventualele slăbiciuni sau deficienţe ale echipamentelor sale.

''Dacă ţii un dispozitiv tehnomaturgic în mână, acesta este o unealtă. Dacă dispozitivul îţi înlocuieşte mâna, te eliberează de sub tirania limitelor.''
- Viktor
Image
Locked

Return to “Povestea campionilor”