[LOL] [POVESTE] Xin Zhao

Locked
User avatar
Lavy78
Administrator
Administrator
Posts: 2565
Joined: 8 years ago
Location: RO
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 22
Contact:
Status: Online
Romania

7 years ago

''Moartea e inevitabilă, dar poţi să eviţi înfrângerea.''

De fiecare dată când Jarvan al III-lea, regele Demaciei, ţine unul dintre discursurile sale mobilizatoare de pe balconul sclipitor de marmură al palatului regal, Xin Zhao îi stă alături. Supranumit seneşalul Demaciei, Xin Zhao este intendentul personal al dinastiei Lightshield. Felul său tăcut şi enigmatic de a fi a dat naştere unei avalanşe de speculaţii despre originea sa şi ''viaţa lui secretă''. Fie că e acuzat de a fi ''agent dublu pentru Zaun'' pe la dineuri sau ''vrăjitor runic îndatorat'' prin editorialele ''Cotidianului demacian'', Xin Zhao nu oferă maselor niciun indiciu care să le potolească curiozitatea despre trecutul lui, şi pe bună dreptate.

Cu mulţi ani înainte, Noxusul era renumit pentru un spectacol numit ''Carnajul''. Era o înfruntare între gladiatori, dar chiar mai crudă decât una clasică: pe măsură ce un luptător câştiga tot mai multe înfruntări, numărul adversarilor cu care lupta în acelaşi timp – prizonieri de război, de regulă – creştea şi el. Moartea tuturor participanţilor era garantată, dar şi gloria, la fel. Xin Zhao, sau Viscero, cum era numit pe-atunci, urma să lupte cu 300 de soldaţi, un număr de şase ori mai mare decât recordul anterior. Fără nicio îndoială, urma să fie ultima sa luptă.

Aflând de faptele de vitejie ale luptătorului, Jarvan al II-lea s-a strecurat în arenă şi i-a propus o alternativă: să slujească Demacia şi să-i pedepsească pe cei care l-au trimis la moarte, în schimbul libertăţii sale. Xin Zhao a acceptat, mirat că un rege şi-ar pune viaţa în pericol pentru el. Sub pretextul unui atac demacian asupra Noxusului, Jarvan l-a eliberat pe Xin Zhao şi pe cei 300 de adversari ai săi. În timpul retragerii, Xin Zhao a oprit cu propriul trup o săgeată otrăvită destinată lui Jarvan. În urma acestei dovezi de loialitate oarbă, Xin Zhao a slujit ca mâna dreaptă a domnitorului până când acesta s-a stins din viaţă.


Aflat acum în slujba fiului său, Jarvan al III-lea, Xin Zhao continuă să lupte pentru patria sa adoptivă şi pentru a cinsti amintirea omului ce i-a dat un rost în viaţă.
Image
Locked

Return to “Povestea campionilor”