[LOL] [POVESTE] Zed

Locked
User avatar
Lavy78
Administrator
Administrator
Posts: 2565
Joined: 8 years ago
Location: RO
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 22
Contact:
Status: Offline
Romania

7 years ago

Zed este primul ninja din ultimii două sute de ani care a învățat tehnicile antice, interzise, pentru care a trebuit să-și sfideze clanul și maestrul și să renunțe la echilibrul și disciplina care îl îngrădiseră până atunci. Acum, Zed își împărtășește puterea cu cei care vor să afle tainele umbrelor și îi ucide pe cei care preferă să rămână neștiutori.

Zed era odată un copil orfan, pe care l-a adoptat un mare maestru ninja. Tânărul a învățat tot ce a putut din artele marțiale și un singur alt discipol părea să-i fie egal: Shen, fiul maestrului. Pentru că toate luptele lor se terminau fără ca vreunul să-l poată înfrânge în mod clar pe celălalt, Zed avea impresia că nu putea nicicum să-i câștige bunăvoința maestrului. Frustrat și măcinat de gelozie, a început să caute ceva care să-i ofere un avantaj. Tânărul ninja s-a aventurat într-o aripă interzisă a templului clanului, unde a găsit o cutie ale cărei ornamente nu prevesteau nimic bun. Intuind că înăuntru se ascundeau lucruri interzise, Zed și-a dat seama că nu ar trebui să o deschidă, dar până la urmă tot s-a uitat sub capac. Într-o clipă, umbrele i-au năpădit mintea, învățându-l tehnici care fuseseră ascunse de generații întregi. Înarmat acum cu o armă secretă, Zed l-a provocat pe Shen la luptă și, de această dată, l-a înfrânt pe fiul maestrului. Se aștepta să fie lăudat pentru victoria obținută, dar maestrul și-a dat seama că Zed folosise tehnici interzise și l-a alungat din templu.

Umilit, tânărul ninja a rătăcit ani de zile. Amărăciunea lui s-a transformat în ambiție și Zed a început să-i aducă și pe alții pe calea umbrelor. Pe măsură ce devenea tot mai puternic, numărul adepților săi creștea, dar el știa că nu avea cum să-și perfecționeze stilul de luptă fără cutia ornată. Într-o zi, Zed și-a privit discipolii și și-a dat seama că avea o întreagă armată. I-a condus către fostul lui templu, gata să ia cutia cu forța. Spre surprinderea lui, bătrânul maestru îi aștepta la poartă și i-a primit pe Zed și pe discipolii săi ca și când ar fi fost oaspeți bineveniți. Bătrânul și-a așezat sabia la picioarele lui Zed, spunându-i că îi greșise ca maestru. Alungându-și fostul discipol, el îl abandonase de fapt în seama umbrelor în loc să-l readucă pe calea echilibrului. Bătrânul l-a implorat pe Zed să intre în templu, să distrugă cutia și să-și învețe discipolii ce înseamnă echilibrul. Maestrul umbrelor l-a urmat pe bătrân înăuntru. Câteva clipe mai târziu, ceilalți discipoli l-au auzit pe Zed țipând de durere. În mod straniu, însă, a ieșit apoi nevătămat și a aruncat capul tăiat al maestrului la picioarele lui Shen. Cu un țipăt reclama, Zed le-a poruncit discipolilor lui să-i ucidă pe învățăceii maestrului și să-i aducă cutia.

În acea zi, vechiul ordin ninja a fost înfrânt. Deși mulți dintre ei au murit, câțiva au scăpat cu viață datorită efoturilor eroice ale lui Shen. Acum, templul este un loc în care se antrenează discipolii Ordinului Umbrei. Zed conduce Ordinul ca maestru și nu le cere celor care îl urmează decât un singur lucru: să-și perfecționeze tehnica și să ucidă orice ninja care refuză să urmeze calea umbrelor.

''Echilibrul este o minciună. Noi suntem adevărații ninja.''

- Zed
Image
Locked

Return to “Povestea campionilor”