[Tutorial]Cum asculți YouTube cu ecranul închis pe Android

Locked
User avatar
KmS
Membru
Membru
Posts: 752
Joined: 7 years ago
Location: Targoviste,Dambovite&Londra
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 22
Status: Offline

7 years ago

Pentru momentele în care vreți să mergeți pe stradă cu căștile în urechi, merită să știți cum ascultați YouTube cu ecranul închis pe Android.

YouTube este unul dintre cele mai populare site-uri din online, după Facebook, pe bună dreptate. Cantitatea de conținut video este spectaculoasă, găsiți orice tip de clipuri, iar de când s-au mai relaxat regulile vizavi de postări, s-ar putea să găsiți și mai multe lucruri interesante. Show-uri de stand-up comedy, concerte sau filme vechi sunt foarte multe, pe lângă vloguri și podcasturi. Nu toate merită însă ascultate împreună cu partea video.

Din păcate, aplicația nativă de YouTube nu suportă redarea de clipuri video în fundal. Ca urmare, sunteți nevoiți să apelați la artificii, dacă nu cumva vreți să vă abonați la serviciul YouTube Red, contra cost. Pe de altă parte, chiar și dacă v-ați dori să vă abonați la respectivul serviciu online de streaming premium, oricum nu este disponibil în țara noastră.

Ca alternativă, cel mai bine ar fi să folosiți Google Chrome sau Mozilla Firefox, în funcție de care vă place mai mult. Aceasta sunt disponibile în Google Play folosind acest link pentru Chrome și acest link pentru Firefox. În bara de adresă din browser, intrați pe YouTube ca și cum ați fi pe computer.

Redarea clipului va continua, dar aspectul paginii web va fi similar cu cel de pe Desktop. Din acest moment, indiferent la ce vă uitați, puteți închide ecranul telefonului fără nici un fel de consecințe asupra procesului de redare.
Image
Image
Image
Image
Pm pentru orice intrebare/problema!
Va astept pe server-ul de ts al forum-ului!
TS.CSGAMERS.RO
Locked

Return to “Android”