[LOL] [POVESTE] Galio

Locked
User avatar
Manea Andrei
Membru Fidel
Membru Fidel
Posts: 308
Joined: 8 years ago
Location: Pomarla, Botosani
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 25
Contact:
Status: Offline

7 years ago

'Nu există mântuire pe lume. Doar penitenţă.''
Cu mult înainte ca practicarea magiei să fie supusă vreunei legi, magii încercau să creeze forme de viață artificiale prin tot felul de experimente. Deşi este interzisă în prezent, înzestrarea golemilor cu raţiune era odinioară o practică des întâlnită printre cei mai pricepuţi artizani magi. Duran, un meşteşugar demacian, era şi el un astfel de vizionar. Creaturile sale, cele mai reuşite fiinţe artificiale conştiente din Demacia, slujeau drept gardieni la granițele mult-iubitului său oraş-stat și le apărau de incursiunile noxiene. Ca paznic personal, însă, Durand și-a păstrat capodopera: pe Galio. Acest gargui impresionant i-a vegheat fiecare călătorie, ajutându-l să-şi vadă de sarcini fără teama unui atac din partea duşmanilor ţării sale. Această situaţie nu avea cum să ţină la nesfârşit; în cele din urmă, sătul să aibă de-a face aceste santinele neobosite, Înaltul Comandament Noxian a ajuns la capătul răbdării.
În timp ce traversa Mlaştina Urletelor însoţit de opera lui, Durand a fost atacat în forţă de un grup de asasini noxieni. Depăşit numeric şi copleşit, Galio a privit îngrozit cum protejatul său a fost ucis de asasini, ce l-au executat rapid şi au dispărut apoi în ceaţă. Lipsit de însuşi scopul existenţei sale, Galio a fost cuprins de o disperare fără margini. A jelit ani de zile în singurătate, aplecat deasupra osemintelor stăpânului pe care nu reuşise să-l apere, ca un monument viu al rușinii sale eterne.

Apoi, într-o zi ca oricare alta, o fetiță yordle tristă, dar hotărâtă, a poposit la umbra giganticei statui; ducea cu ea o coroană demaciană impunătoare. Deghizat în continuare, Galio a început să studieze pe îndelete trista făptură. Pe chipul ei se citea o povară la fel de grea ca şi a lui. La fel cum venise, în tăcere şi cu stoicism, fata s-a îndreptat către Demacia. Această întâlnire a readus un suflu de viață în inima lui Galio. Amintindu-şi de cauza pentru care murise stăpânul său, s-a eliberat în sfârşit din purgatoriul său mut și a pornit pe urmele curajoasei fete. Descoperise un nou scop pentru existenţa sa: să lupte în numele Demaciei.
» Accesele mele in decursul timpului:
[spoiler]Super-Moderator,
Moderator,
Moderator Ajutator,
GFX-Team,
Manager Server,
V.I.P
[/spoiler]
» Alaturi de voi in fiecare an:
[spoiler]Image[/spoiler]
»Semnatura:
[spoiler]Image[/spoiler]
Locked

Return to “Povestea campionilor”