Modul Survival

Locked
User avatar
bo0gHy ♔
ViP
ViP
Posts: 450
Joined: 8 years ago
Location: Constanta
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 23
Contact:
Status: Offline
Romania

7 years ago

Modul Extrem este un mod de joc, variantă a modului Supraviețuire, diferențele principale fiind lipsa abilității de a reînvia (în schimb, lumea este ștearsă) și de a schimba dificultatea.
Image
Când se joacă în modul Extrem, jocul este setat la dificultatea „extrem”, care diferă de dificultatea „greu” numai prin faptul că nu poate fi schimbată în altă dificultate în timpul jocului, iar comenzile sau cufărul bonus nu pot fi activate. De asemenea, dacă jucătorul moare, lumea este ștearsă și jucătorul este dus la meniul principal. În ecranul de selectare a lumii va scrie că lumea este în modul Extrem cu litere roșii și îngroșate, ca avertisment.


Un buton pentru modul Extrem postat pe Twitter de către Notch[1]
Când jucătorul moare, ecranul de joc terminat oferă doar un buton pentru ștergerea salvării de lume în loc de butoanele Respawn și Title menu ale modului Supraviețuire. Salvarea lumii încă există până când butonul este apăsat, lăsând oportunitatea ca lumea să fie păstrată folosind unelte de terță parte. Dacă închizi clientului și încarci lumea din nou, ea se va reîncărca pur și simplu la ecranul de joc terminat. Totuși, poți să mergi în dosarul .minecraft și să găsești salvarea lumii Extrem. Copiaz-o înainte să mori, lipește-o într-un loc sigur și vei putea să o pui la loc în dosarul .minecraft ca să începi lumea de acolo.

Multiplayer
Modul Extrem a fost făcut opțiune pentru multiplayer și funcțiile sale sunt similare (mai mult de când singleplayer rulează pe o bază de date multiplayer). Moartea pe server nu îi dă jucătorului un buton de reînviere, acesta fiind înlocuit de un buton de părăsire a serverului. Când se dă clic pe el, jucătorul primește mesajul „You have died. Game over man, it's game over!”, precum și: "Banned from server" "Reason: Death on hardcore". Dacă încerci să te reconectezi la server, scrie „You are banned from this server!”.

Este posibil ca un admin de server să permită unui jucător să reintre după moarte, dar adminul va trebui să oprească serverul și să editeze fișierele sale: Mai întâi să șteargă datele jucătorului din (Map name)> players > (deadplayer).dat, apoi să intre în banned-players.txt și să șteargă datele relevante de sub indexul ( banned by | banned until | reason). Adminul poate apoi să repornească serverul și jucătorul afectat poate să învie din nou. Totuși, jucătorul va apărea la punctul original de înviere fără obiecte, armură sau niveluri (pentru că datele jucătorului au fost șterse).

[video][Please login or register to view this link][/video]
Locked

Return to “Despre Minecraft”