[Tutorial IT] Cum scap de Windows 7 genuine – RemoveWAT

Locked
User avatar
LaUR SNG
Fondator
Fondator
Posts: 9038
Joined: 8 years ago
Location: SNAGOV
Has thanked: 11 times
Been thanked: 6 times
Zodiac:
Age: 21
Contact:
Status: Offline
Romania

6 years ago

Cei drept in Romania marea majoritate a computerelor de acasa sunt fara licenta si sincer pentru acest lucru nu trebuie condamnat nimeni, chiar daca managementul celor de la Microsoft este unul defectuos pentru buzunarul romanului sau mai bine spus nu s-au gandit la cei cu salarii de nivelul existentei .

Stiu si eu ca o licenta de Windows este destul de scumpa daca o raportam la salariul minim pe economie, dar de asemenea stiu ca este si o multa munca depusa pentru a realiza un sistem de operare si de a aduce pe fiecare luna noi si noi update-uri, iar asta fiind doar o mica parte din ceea ce se petrece pe la Microsoft .

Sincer nu o sa stau acum sa vorbesc despre aceasta problema insa asa cum probabil marea majoritate a celor care au trecut de la Windows XP la Windows 7 pe vechiul sistem de operare s-au lovit de problema veridicitatii licentei si au fost prinsi cu m*** in sat.

De la Windows Xp incoace Microsoft-ul a creeat o protectie a sistemelor sale de operare care la XP se numea WGA (Windows Genuine Advantage) iar la Windows 7 purtand denumirea de WAT ( Windows 7 Activation Technologies).

Cu totii cred ca v-ati dat seama ca atunci cand vine vorba de protectia antipiraterie al sistemelor de operare, Microsoft-ul devine ceva mai rautacios, instaland o data cu celelalte update-uri de securitate si aceste protectii fara o instintare prealabila a utilizatorului .
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

[spoiler]Image[/spoiler]
[spoiler]Image[/spoiler]

https://www.facebook.com/10043517804227 ... 039605115/
Locked

Return to “Tutoriale IT”