Concurs Halloween - Povesti infricosatoare

Locked
User avatar
LaUR SNG
Fondator
Fondator
Posts: 9038
Joined: 8 years ago
Location: SNAGOV
Has thanked: 11 times
Been thanked: 6 times
Zodiac:
Age: 21
Contact:
Status: Offline
Romania

6 years ago

Concurs povesti infricosatoare -- ce poveste va place mai mult ?
Image

Ce trebuie sa faceti ?


* Vrem sa vedem cata inspiratie si imaginatie aveti pentru a face o poveste cat mai frumoasa dar si infricosatoare despre cum s-ar fi nascut Sarbatoarea Halloween-ului !
* Nu aveti voie sa copiati de pe net , acest lucru v-a duce la descalificare ! [ Se vor face verificari ! ]
* Trebuie sa aiba cel putin 20 de randuri , daca are mai putin , nu se va lua in considerare !
* Sa aiba o introducere , un cuprins si o incheiere !


Care vor fi premiile ?

1. Culoarea Fondatorilor pentru o zii !
2. Povestea lui va sta pe global timp de o luna !
3. Vip pe unul din severele comunitatii , la alegere , pe PGL Administrator/UP .
4. Vip pe forum , acesta va fii permanent .
5. Vip pe forum , pentru o luna .

Cum se vor alege castigatorii ?

* Povestea care va placut cel mai mult o ve-ti vota apasand butonul "Multumesc " !
* Cea care v-a acumula cele mai multe voturi , va fii cea care a castigat locul 1 , urmand locul 2 si 3 !
* Locul 1 este primul care v-a alege unul din premii , urmate locul 2 si 3 !
* Concursul se va incheia pe data de 31 octombrie !




Lista participanti premianti :


1. Concurent 1:
Povestea lui
2. Concurent 2:
Povestea lui
3. Concurent 3:
Povestea lui
Va dorim mult succes !!!!!


Image
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

[spoiler]Image[/spoiler]
[spoiler]Image[/spoiler]

https://www.facebook.com/10043517804227 ... 039605115/
User avatar
oveR.
Membru
Membru
Posts: 501
Joined: 7 years ago
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 18
Status: Offline

6 years ago

Intr-o zi de 30 octobrie o gasca de prieteni s-au sfatuit ce sa faca duminica . In acea gasca erau 4 copii : Mitica , Daniel , Vlad si Alex . MItica si Daniel spui sa viziteze o casa bantuita , in acel moment Vlad a zis ca nu e o idee buna stiind ca el e slab de incer dar ei ia-u spus ca nu vor sta mult doar 20 minute ! . Si Alex stiind ca si el e slab de inger fara sa le spuna prietenilor sai pentru ca sa prietenii lui sa nu isi piarda increderea in el . A sosit si momentul cand cei 4 copii au intrat in casa . Din prima Vlad s-a speriat de scartaitul usii pe care se aflau panze da paianjen. Peste cateva minute tot Vlad spune ca a vazut ceva dar Mitica si Daniel nu la-u crezut insa Alex l-a crezut . Inaintand Mitica si Daniel au vazut un dovleac cu o fata ciudata . Alex si Vlad sa-u intrebat intre ei daca vor sa mai continue . Daniel si Mitica inainteaza si mai munt pana ajung in beci unde acolo gasesc haine rupte , schelete de oameni si un miros care iti taia nasul , Alex si Vlad nemaisuportand au luat-o la goana inpoedicanduse de scara putrezita si apoi rupsandu-se . Opa cei 4 baieti au ramasi captivi si deodata si Alex vazu ceva ca se misca si i-a spus lui Vlad ! . Baietii au inceput sa se panicheze ba chiar Vlad si-a ros unghiile pana la carne , si de odata se aude o voce Hallowen la care cei se speriasera dupa cateva minute Daniel a spart o bucata de scriu punan-do in forma de scara si urcasera . Vlad si Alex au fugit acasa dar Mitica si Daniel au ramas captivi . Ei sa-u dus la etajul al 2-lea nude au gasit un pian si pe piat se afla un schelet de om . Ei bine a venit si momentul in care s-au dus in pot unde au gasit un om cu un dovleac in cap zicandule PLECATI DE AICI copii fugind imediat cand au auzit .
Ziua urmatoare sau reintalnit , Mitica si Daniel le-au povestit si lui Vlad si Alex la care ei au ramas uimiti . Peste 1 an copii s-au sfatuit sa scrie o carte numita Hallowen nume luat de atunci cand acel "om" a spus cuvantul Hallowen in acea carte copii au scris peripetiile pe care le-au facut in acea carte si s-au sfatuit sa adauge ceva nou ca de fiecare zi de 30 octimbrie sa fie sarbatorit Hallowen specificand ce trebuie sa faci !
Last edited by oveR. 6 years ago, edited 3 times in total.
User avatar
BDragoS
Membru
Membru
Posts: 1686
Joined: 7 years ago
Location: Raducaneni
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 18
Contact:
Status: Offline

6 years ago

Poveste mea incepe cam asa :

Intr-o seara , doi oameni au fost intr-o casa parasita. Acesti oameni se numeau Vasile si Cornel , si intrand pe usa s-au speriat ca usa se deschisese singura. Au intrat si au observat ca geamurile se deschideau si se inchidea singure. Acestia au urcat scarile si deodata vad o camera, intra in ea. Acestea in ea au vazut un pat zdremtuit si un tavan derapanat ( abea statea sa cada). Ei au auzit un sunet straniu , si au vrut sa vada ce se aude ! sunetul ala se auzea dintr-o camera inchuiata . Acestia o cautatu mergand pe holul ce abea statea sa cada (era putrezit). Urmau sunetul mergand spre el si dau de usa inchisa, aceasta era baricadata cu multe lanturi si lacaturi. Lui Vasile ii venise o idee sa sparga lacaturile. Cornel spune :
- Buna Idee , si cum facem asta ?
- Simplu , ii da-m cu piciorul pana se sparge.
- Stai , de ce sa ne chinuim am o piatra la mine in geanta.
- Ohh , foarte bine hai sa-i da-m bice.
Acestia incepuse sa sparga lacaturile , au spart primul , al 2-lea dar al treilea era mare si greu, nu puteau sa-l sparga cu o simpla piatra. Vasile avea in geanta o surubelnita ! acestia s-au chinuit sa bage surubelnita in lacat au reusit si s-a deschis. Acolo era un casetofon , care suna in diferite sunete stranii. Vasile si Cornel si aproprie de el si brusc se inchide , s-au speriat de le-au cazut pilotii. Dar asta nu i-au inpedicat sa i-a cassetofonul si sa iese de pe acea usa . Brusc cand sa fuga usa sa-a inchis , ei si-au dat seamaa ca era casa bantuita. AColo era o fereastra acoperita de multe lucruri ei se foiau pe acolo se gandeau cum sa scape cand brusc Cornel vede lumina dupa acele lucrui. Se duce repezit sa de-a lucrurile la oparte si Vasile il urmeaza grabit . Au spart fereastra si au sarit fie ce-o fi . Au plecat foarte repede pe poarta mare unde se aflau doi Gargoni pe acele porti.
Acestia au jurat sa nu se mai intoarca in casa aia fie ce-o fi , si au plecat acasa. Toata lumea aflase cazul si pleca acolo . ACestia se uitau la casa mirati si si-au luat inima in dinti si s-au dus inauntru . Dar , ce sa fie usa s-a deschis iar ca la Vasile si Cornel si au fugit speriati , la casele lor.
IAr oamenii visau de acum casa aia , stateau numai cu gandu la ea si nu aveau somn, a fost data comanda de daramarea acelei casi pustii de catre primar . Si de acolo s-a scos sarbatoarea Halloween. Toata lumea sarbatoreste aceasta sarbatoare an de an iar lumea isi fac diferite masti din plastic, unele facute manual , si copii se bucura cel mai mult de aceasta sarbatoare de groaza sa-i zic asa , si se duc din casa in casa tanti da si mie bre niste bomboane ca mi-e pofta si e si sarbatoarea asta Halloween care multi oameni o iubesc. Cam asa a fost creat Halloween-ul care consta in groaza . TOti copii sunt fericiti datorita acestei sarbatori. Sa-le multumim lui Vasile si Cornel Bravo Bravo BRAvo.
User avatar
R0B0tz3L
DONATOR
DONATOR
Posts: 444
Joined: 6 years ago
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 22
Status: Offline

6 years ago

Se spune ca Halloween-ul e dovada Calaretului fara Cap , deoarece el nu avea cap ci un dovleac pus pe umeri , dar eu nu cred asta deoarece dovleacul era bantuin si acum cu imaginatia mea o sa fac o poveste cat de cat demonica.
Cu mult timp in urma , era o farmazoana (vrajitoare) care era pe moarte , dar inainte sa moara a nascut un copil care avea sa-i ia urma in vrajitorie , insa el fara iubirea unei mame sau indrumarea ei , a incercat tot felul de lucruri pe el sa vada daca este nemuritor sau invincibil , insa vazand cum ii curge sangele a innebunit deoarece el era fiu de farmazoana care era vestita ca cea mai puternica dintre toate. Nu mai stia nimic din ce a facut , gandurile lui erau pe langa si la varsta de 12 ani a inceput sa fie ucigas , pe cine prindea in calea lui , chiar daca nu ii stia , pe loc le lua capul , si capul taiat era opera lui in care isi lasa urma , ajungand la varsta de 18 ani , deja a omorat vreo 789 de persoane , fiind satul lui cel mai pustiu de pe pamant , cine calca p'acolo nu mai scapa cu viata. El nu parasea mai mult de cativa km satul sperand ca mereu o sa vina noi persoane pentru ai omora. La varsta lui de 26 de ani moare , dar spiritul lui era prea blestemat ca a primit numele de Cel Hain , timp de multi ani si-a cautat o gazda ca sa devina iar muritor si sa omoare noi persoane . Insa nu a fost asa , in ziua de Halloween plimbanduse din case in case a constatat ca nu mai vine nimeni p'acolo si asa ca a plecat in alt sat , vazand un sat cu mai multa lume ce practicau acesta zi de sperieturi , s-a gandit sa-i ajute cu speriatul . Si mereu cand cineva era speriat de nu mai putea el ii lua sufletul si acel om era incercat de catre acest spirit ca sa vada daca este demn pentru el . S-a terminat halloween-ul si nici un om de acolo nu putea sa-i devina gazda pentru a-si incepe treburile. Au trecut multi ani si tot nu si-a gasit pe cineva pentru a-l folosi , si mereu de halloween el lua sufletele la multi oameni pentru a se hrani si a-si face apetitul la mai multe la anu . Inainte de Halloween el a vazut ca cele mai multe case aveau dovleci si cu gandirea lui demonica ca sa-i sperie mai mult si cu mai mare putere si-a pus in cap un dovleac fantomatic pentru a-si acoperi zona cu toti dovleci , cand cineva se uita la un dovleac deja ramanea fara spirit. El a bantuit mult lumea ca fantoma , dar peste cativa ani era sa fie oprit de catre cineva. In timpul Halloween-ului cand trebuia sa ia spiritele la multi oameni dintr-un sat . El se batea cu un vrajitor pentru a-l opri din devorarea de suflete si a exterminarii oamenilor. S-a terminat Halloween-ul si ei nu mai putea sa se bata deoarece spiritul se intorcea in satul natal si vrajitorul nu stia unde este . Peste doi ani in timpul Halloween-ului sau intalnit iar , si iar a inceput batalia dintre ei pentru oprirea fantomei sau opriprea vrajitorului , pana sa bata ceasul de ora 12 vrajitorul s-a prefacut in fantoma si l-a urmat pana la ascunzatoarea s-a pentru acel an . Vrajitorul a analizat tot satul si inainte de Halloween-ul din anul care venea avea sa-l opreasca definitiv. Cand a sosit timpul fantoma i-a cazut in plasa si vrajitorul nu a avut mila , insa o parte din fantoma a scapat si s-a dus intr-un sat pentru a-si face puterile la loc , vrajitorul vazandu-l s-a dus repede dupa el pentru a-l opri si inainte de inceperea devorari de suflete , fantoma este captura de catre vrajitor si pusa intr-un dovleac pentru o vesnicie. Insa acel dovleac era ascuns bine intr-un loc indepartat stiut doar de catre anumite persoane , cei ce calcau p'acolo aveau numai de pierdut.
Se spune ca 2 persoane au plecat in calatorie pentru a gasi acel dovleac si atunci cand l-au gasit a trebuit sa se sacrifice unu dintre ei pentru a-l lua . I s-a taiat capul la unu si i s-a pus bostanul pe cap si atunci pe loc a inviat demonul sigilat si de aici vine Calaretul fara Cap. Ca putea sa aibe cap sau un bostan pe umeri
User avatar
Barlap
ViP
ViP
Posts: 2354
Joined: 8 years ago
Location: Videle
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 25
Contact:
Status: Offline
Romania

6 years ago

Spiritul celor uitati

Cu foarte mult timp in urma, pe un tărâm indepartat din Transilvania, exista o comuna numita Valea Moarta. Numele acestei zone nu era chiar unul "Retoric" acesta derivand din intamplarile stranii si povestile care strecurau teama in sufletele locuitorilor.
Una din cele mai terifiante intamplari care se petreceau in acea zona avea de aface cu inmormantarile, de acolo a derivat si numele, si anume cu doua zile inainte ca unul din locuitori sa-si dea ultima suflare, acesta visa un om inalt, imbracat intr-un costum negru șoptindu-i ceva ce parea a fii o incantatie foarte stranie. Oamenii incercau sa reproduca acele cuvinte, unul dintre ei chiar reusind sa scrie pe o foaie cateva randuri in acea limba nemaintalnita.
Dupa trecerea acestuia in nefiinta, rudele sale au efectuat toate cele necesare inmormantarii acestuia. In acea seara fiica defunctului dorind sa intre in casa, auzind zgomot de pasi din camera tatalui sau s-a apropiat de fereastra si a observat o silueta neagra inconjurata de un fel de ceata stridenta de culoare alba. In acel moment s-a apropiat sa deschida usa insa creatura s-a intors in partea stanga a camerei, iar in momentul in care a deschis usa....camera era goala. In acel moment fata a observat ca biletelul pe care tatal sau scrisese acele cuvinte spuse de omul din vis era pur si simplu gol acele cuvinte parca evaporandu-se pur si simplu.
Un lucru foarte infiorator gasit de familia defunctului a doua zi la mormantul acestuia a fost un bilețel pe care erau scrijelite cu cerneala rosie aceleasi cuvinte scrise de raposat cu 2 zile inainte.
De fiecare data cand un om isi dadea ultima suflare acea creatura era surprinsa in locurile falimiare raposatului.
Peste o perioada foarte lunga, cand insasi femeia de care v-am povestit ajunsese la varsta de 72 de ani, a visat acea creatura, zbuciumandu-se in vis, l-a intrebat pe acesta:
- De ce faci asta?
- Cu ce a gresit tata?
- Cu ce am gresit eu?
- Esti un demon sau un inger?
In acel moment cu vocea stinsa dar inca de recunoscut a tatalui sau, creeatura grăii:
- Copila mea, eu nu am fost suficient de puternic sa supravietuiesc, insa tu esti
- Pe acel biletel am scris scaparea noastra de acest blestem....
Fata: - Blestem?
- Vezi tu...Aceasta forma pe care o vezi tu, aceasta creatura neagra reprezinta toata ura si suferinta noastra....a celor trecuti in nefiinta
- In momentul in care suntem uitati, toate amintirile placute se transforma in durere si suferinta si hranesc aceasta forma.
Fata: - Asa se explica creatura care a sters biletul?
- Da, partea intunecata nu doreste ca noi sa fim amintiti, pentru ca EL sa supravietuiasca
- Exista o metoda de a il oprii se de a readuce pacea sufletelor pierdute in intuneric
Fata: - Care?
- Vezi tu copila, aceste creaturi se hranesc cu teama si nesiguranta voastra, a celor vii. Voi trebuie sa uitati de aceste temeri, si din contra voi insiva sa deveniti curajosi si bravi, astfel incat sa alungati spiritele rele, sa le batjocoriti pentru a nu mai inspaimanta pe nimeni.
Fata: - Dar cum sa fac asta?
- Vei stii cand va sosii momentul.

In acel moment, femeia s-a trezit brusc. Nu avea nici cea mai mica idee cum sa faca asta, intre timp unul din nepotii sai a intrat in camera si a intrebat-o ce s-a intamplat. Nedorind sa-l sperie femeia nu i-a spus ca a visat creatura.
Cateva momente mai tarziu celalalt nepot al femeii a intrat in camera purtand un cearșeaf pe cap si prinzandu-l pe fratele sau de gat incepe a chicotii pe sub acel cearseaf :42:
In acel moment femeia a realizat ca exista speranta.
Stiind ca are doar o zi la dispozitie si-a petrecut toata ziua confectionand 2 costume. Un costum de cavaler cu o masca de dovleac si un costum de fantoma.
Cu aceste costume si-a imbracat cei doi nepoti si le-a spus in felul urmator:
- Flacaii mei, in seara asta voi veti speria fantomele.
Luand din gradina 2 dovlecei si sculptandu-le o fata infioratoare fiecaruia alaturi de o lumanare inauntru i-au pus in fata usii.
Din senin femeia simtit un fior rece pe gât, si a cazut ca secerata.
Dupa i-au asezat corpul neinsufletit pe pat, langa aceasta era scris un bilet. In acest bilet bunica le-a povestit tot ce a visat, si le-a spus cum sa impiedice acea creatura sa mai inspaimante lumea.
Nepotii impreuna cu cativa vecini din sat au dat aceasta poveste mai departe, iar dupa inmormatarea femeii, acea creatura nu a mai fost zarita in cimitir.
In acel moment au aparut primele festivitati si totodata a luat nastere Halloween-ul
Image
User avatar
KmS
Membru
Membru
Posts: 752
Joined: 7 years ago
Location: Targoviste,Dambovite&Londra
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 22
Status: Offline

6 years ago

Era o seara rece de 30 octombrie cand noi , toti prietenii buni de la scoala sa ne facem un plan pentru weekend . La scoala am planuit sa ne vedem la casa prietenului meu ,Laur . Acolo am venit doar eu, Daniel , Aneimar , Fun si epikal . Ne-am hotarat ca in acea seara sa spunem povesti infricosatoare si mituri care se spun depre orasul unde locuim. Laur era singur acasa , iar parinti lui i-au dat voie sa cheme prieteni acasa si chiar puteam sta peste noapte. Parinti mei au fost de acord lafel si parinti prietenilor nostri. Am inceput cu Laur , dar el nu a vrut sa fie primul a spus ca are o poveste si un mit foarte interesant si vrea sa fie ultimul. Aneimar a spus ca vrea el sa inceapa , a inceput prin a spune o poveste amuzanta dar noi defapt voiam sa auzim povesti infricosatoare. A urmat exut care povestea lui era destul de buna , dar noi deja o stiam si asta a facut-o putin cam plictisitoare. Dupa am vrut eu sa imi spun povestea pentru ca deja nu mai aveam rabdare , am inceput prin a spuna '' va rog sa nu va speriati este doar o poveste '' prietenii au inceput sa rada spunand ca nici o poveste nu poate fi atat de infricosatoare incat sa ii sperie. Eu cu o seara inainte de asta am stiut ca o sa spune-mi povesti asa ca mi-am pregatit o poveste de acasa. Povestea mea era despre un zombie care se plimba noaptea la casele oamenilor si speria copii. Aneimar a inceput sa rada dupa ce a auzit povestea spunand '' Ce e cu povestea asta de speriat copii mici?''. Eu m-am astept la asta dar stiam ca el se va speria foarte repede si eu aveam telecomanda televizorului , eu m-am prefacut ca imi bag mainile in buzunar iar ei nu si-au dat seama de ce. Am apasat pe butonul de aprindere al televizorului si atunci televizorul a pornit cu volum maxim . Atunci el a sarit de pe scaun si aproape a daramat masa. Toti am inceput si am ras de el.A urmat Laur sa isi spuna povestea.El a vrut pentru a fi si mai infricosator sa stinga lumnia si sa spuna povestea doar la lumina unei lanterne.El a inceput prin a spune ca in fiecare an in orasul nostru pe data de 31 sufletele celor care au murit revin la viata deghizati si vor bomboanele a tuturor oamenilor din oras. Prietenii nu l-au crezut si deja era tarziu si ne era somn, asa ca am trecut peste si ne-am bagat la somn.
In miezul noptii , Laur m-a trezit. Nu stiam ce voia de la mine iar el atunci a spus ca vrea sa ii sperie pe prietenii nostri pentru ca nu l-au crezut. Atunci el a scos niste costume infricosatoare si masti pentru a nu fi recunoscuti. Ne-am imbracat in acele costume si am iesit afara si am batut la usa foarte tare si Laur a inceput sa tipe dupa ajutor. Ei toti atunci s-au speriat si au venit repede la usa sa vada ce se intampla, atunci eu cu Laur eram in costumele infricosatoare si aveam cate un dovleac in mana care arata infricosator.Eu am inceput sa le spun ca daca ne dau bomboane nu o sa le facem nimic. Atunci ei s-au dus in casa si au cautat peste tot de bomboane si le-au adus la noi. Cand eu si Laur ne-am dat mastiile jos si le-am spus ca a fost o farsa ei au spus ca fost foarte infricosator si ca am putea face asta si vecinilor pentru a lua bomboane. Apoi am fost si la vecini iar noi toti eram costumati si am cerut bomboane ei ne-au dat apoi am mers mai departe.Iar asa in fiecare an noi mergeam la colindat iar apoi si alti oameni au inceput sa faca asta.
Image
Image
Image
Image
Pm pentru orice intrebare/problema!
Va astept pe server-ul de ts al forum-ului!
TS.CSGAMERS.RO
User avatar
LaUR SNG
Fondator
Fondator
Posts: 9038
Joined: 8 years ago
Location: SNAGOV
Has thanked: 11 times
Been thanked: 6 times
Zodiac:
Age: 21
Contact:
Status: Offline
Romania

6 years ago

Multumim tuturor participantilor la concurs dar si alegatorilor , deasemenea si Designerului nostru Albatraoz pentru ajutorul dat cu bannerele !!!
Castigatorii sunt alesi dupa voturile date de staff cat si de membri acestui forum !!

Ei sunt urmatorii :

Locul 1 : R0B0tel cu 8 voturi
Locul 2 : Barlap cu 6 voturi
Locul 3 : KmS^dany cu 5 voturi


R0B0tel va alege primul unul din premii , Barlap al 2-lea si KmS^dany al 3-lea !


Echipa CSGAMERS va ureaza Multa bafta !!!
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

[spoiler]Image[/spoiler]
[spoiler]Image[/spoiler]

https://www.facebook.com/10043517804227 ... 039605115/
Locked

Return to “Concursuri finalizate”