Nivelul amenintarilor de Android este in crestere

Locked
User avatar
PsihǾlǾgul
DONATOR
DONATOR
Posts: 1107
Joined: 7 years ago
Location: ✘ ЯØØT ZØN3 ✘
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 29
Contact:
Status: Offline

6 years ago

G DATA a publicat statisticile pentru cel de-al treilea trimestru.

Situatia actuala a amenintarilor pentru dispozitivele mobile cu Android devine din ce in ce mai riscanta. Expertii in domeniul securitatii datelor de la G DATA au inregistrat 810.965 de fisiere malware noi in al treilea trimestru al anului 2017. Aceasta reprezinta o crestere de aproximativ 17% comparativ cu trimestrul al doilea. Acest lucru se traduce printr-o amenintare sporita in Germania. Aproximativ 69% din utilizatorii de smartphone din aceasta tara utilizeaza Android (sursa: Statcounter). Statisticile actuale efectuate asupra programelor malware sunt disponibile pe blogul G DATA Security.

O noua tulpina malware de Android la fiecare 10 secunde

Pana acum, in acest an, analistii G DATA au descoperit un total de 2.258.387 noi tulpini malware Android, dintre care 810.965 au fost descoperite in al treilea trimestru. Din iunie pana in septembrie, expertii au detectat in medie 8.815 noi tulpini malware in fiecare zi pentru sistemul de operare mobil extrem de popular.

AV-Test: G DATA Mobile Internet Security obtine cele mai bune rezultate

In luna septembrie, AV-TEST a analizat 21 de solutii de securitate pentru Android. G DATA Mobile Internet Security a obtinut rezultate excelente in detectia si apararea impotriva programelor malware. A primit, totodata, note maxime pentru usurinta in utilizare si functii suplimentare utile. Aplicatia de securitate a atins din nou o pozitie de top cu 13 puncte din 13 posibile si a obtinut, cu brio, certificarea AV-Test.

Despre G DATA Software AG

Securitatea IT a fost inventata in Germania: G DATA Software AG este pionier in dezvoltarea de solutii antivirus. Au trecut mai mult de 31 de ani de cand a fost dezvoltat primul program de combatere a virusilor de catre compania fondata in Bochum in 1985. In momentul actual, G DATA este unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de securitate IT din lume.

Rezultatele testelor demonstreaza ca securitatea IT “Made in Germany” ofera utilizatorilor de Internet cea mai buna protectie posibila. Stiftung Warentest a testat produsele de securitate pe Internet inca din 2005. In toate cele 9 teste desfasurate intre 2005 si 2016, G DATA a dovedit, de fiecare data, cea mai buna protectie. In testele comparative efectuate de AV-Test, solutiile G DATA au demonstrat, cu regularitate, cele mai bune rezultate in detectia programelor malware. La nivel international, G DATA Internet Security a fost premiata drept cea mai buna suita de securitate de catre publicatii independente din tari precum Australia, Austria, Belgia, Franta, Italia, Olanda, Spania si Statele Unite ale Americii.

Portofoliul de produse include solutii de securitate pentru utilizatori privati si companii de toate marimile, institutii de invatamant, de sanatate si guvernamentele. Solutiile de securitate G DATA sunt disponibile in peste 90 de tari din intreaga lume.

G DATA este solution partner Microsoft Cloud in Germany. G DATA este primul si singurul furnizor de solutii antivirus care face parte din Microsoft Cloud Germany - cu o arhitectura de securitate special conceputa pentru Azure. Datele sensibile ale clientilor si partenerilor sunt stocate in conditii de siguranta maxima, conform legilor stricte din Germania, referitoare la confidentialitatea datelor.

Mai multe informatii despre companie si solutiile G DATA sunt disponibile pe [Please login or register to view this link]

Sursa: [Please login or register to view this link]
┏━━┓ ︱︱︱︱ ︱︱ ┏┓︱︱ ︱︱︱︱
┃┏┓┃ ︱︱︱︱ ︱︱ ┃┃︱︱ ︱︱︱︱
┃┗┛┃ ┏━━┓ ┏┓ ┃┗━┓ ┏━━┓
┃┏━┛ ┃━━┫ ┣┫ ┃┏┓┃ ┃┏┓┃
┃┃︱︱ ┣━━┃ ┃┃ ┃┃┃┃ ┃┗┛┃
┗┛︱︱ ┗━━┛ ┗┛ ┗┛┗┛ ┗━━┛
Image
Image
Image Image Image
Image Image Image
Locked

Return to “Diverse”