Flybe a ales Amadeus pentru transformarea digitala

Locked
User avatar
PsihǾlǾgul
DONATOR
DONATOR
Posts: 1107
Joined: 7 years ago
Location: ✘ ЯØØT ZØN3 ✘
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 29
Contact:
Status: Offline

6 years ago

Clientii Flybe beneficiaza de o experienta digitala imbunatatita, care include oferte personalizate si preturi adaptate conform cerintelor. Adoptarea suitei complete Altéa de la Amadeus sustine strategia de imbunatatire a afacerii companiei Flybe.

Flybe, cea mai mare companie aeriana regionala din Europa, este pregatita sa sporeasca semnificativ experienta digitala pe care o ofera clientilor prin semnarea cu Amadeus a unui contract dedicat implementarii unei game largi de tehnologii avansate prin intermediul suitei Altéa.

Actiunea de revizuire a ofertei sale digitale sustine strategia continua de imbunatatire a afacerilor companiei Flybe, care include construirea unei oferte digitale interactive, cu grad avansat de personalizare, pe tot parcursul experientei clientilor sai, inainte, in timpul si dupa calatorie. De asemenea, solutiile mobile Amadeus vor oferi pasagerilor liniei aeriene optiuni de cazare in perioadele de intrerupere, direct din aplicatia mobila a companiei Flybe.

Christine Ourmières-Widener, Chief Executive Officer la Flybe, a comentat: "Asteptam cu nerabdare sa colaboram cu Amadeus pentru a implementa ceea ce va fi o transformare digitala inovatoare pentru Flybe. Acesta va aduce o serie intreaga de noi oportunitati de vanzare si de imbunatatiri operationale care vor conduce la cresterea veniturilor, dar, in cele din urma, pasagerii nostri vor beneficia in calatoriile lor de acces la experiente digitale de varf in multe puncte de contact. Acest proiect reprezinta un pas important in dezvoltarea unui plan de afaceri durabil pentru compania aeriana."

O parte esentiala a strategiei de afaceri a companiei Flybe este axata pe imbunatatirea experientei clientilor. Adoptarea intregului sistem Amadeus Altéa Passenger Service System (PSS), care ofera date integrate privind pasagerii si capacitatea de a furniza un serviciu mai consistent in toate punctele de contact ale clientilor, va permite indeplinirea acestui obiectiv. Tehnologia va ajuta, de asemenea, Flybe sa isi sporeasca veniturile prin canalele de vanzari inovatoare si multiple oferite de Altéa Suite.

Julia Sattel, Senior Vice President, Airlines la Amadeus, a adaugat: "Astazi calatorii asteapta ca liniile aeriene sa livreze oferte cu un grad avansat de personalizare in mod consistent, prin mai multe canale si la momentul potrivit. Pentru o companie aeriana precum Flybe, care genereaza circa 80% din veniturile sale online, acesta este un semnificativ vot de incredere in tehnologia avansata de management digital, de merchandising si de experienta a clientilor furnizata de Amadeus. Consideram acest lucru ca un exemplu de buna practica a modului in care Amadeus poate sprijini o companie aeriana in atingerea obiectivelor sale de transformare digitala si asteptam cu nerabdare sa colaboram cu Flybe pentru a ajuta compania aeriana sa isi implementeze strategia de afaceri".

in plus fata de suita Altéa, Flybe a semnat pentru Amadeus e-Retail, Amadeus Anytime Merchandising si Amadeus Customer Experience Management. Tehnologiile vor fi implementate pana la sfarsitul anului 2018.

Despre Amadeus

Amadeus este lider in furnizarea de solutii de tehnologie si de distributie pentru industria de turism. Grupurile de clienti includ furnizori de turism (de exemplu, companii aeriene, hoteluri, operatori de transport feroviar, linii de feribot, etc.), vanzatori din turism (agentii de turism si site-uri specializate) si clienti finali (corporatii si companii de management al turismului).

Grupul Amadeus are in jur de 15.000 de angajati la nivel global, in sediile centrale din Madrid (sediul central corporativ), Nisa (dezvoltare) si Erding (operatiuni), precum si in cele 70 de reprezentante Amadeus la nivel global.

Amadeus este listata la Bursa de Valori Spaniola, sub simbolul "AMS.MC" si este o componenta a indicelui IBEX 35.
Pentru a afla mai multe despre Amadeus, va rugam sa vizitati [Please login or register to view this link] si [Please login or register to view this link] pentru mai multe detalii despre industria de turism.

Sursa: [Please login or register to view this link]
┏━━┓ ︱︱︱︱ ︱︱ ┏┓︱︱ ︱︱︱︱
┃┏┓┃ ︱︱︱︱ ︱︱ ┃┃︱︱ ︱︱︱︱
┃┗┛┃ ┏━━┓ ┏┓ ┃┗━┓ ┏━━┓
┃┏━┛ ┃━━┫ ┣┫ ┃┏┓┃ ┃┏┓┃
┃┃︱︱ ┣━━┃ ┃┃ ┃┃┃┃ ┃┗┛┃
┗┛︱︱ ┗━━┛ ┗┛ ┗┛┗┛ ┗━━┛
Image
Image
Image Image Image
Image Image Image
Locked

Return to “Diverse”