Conform raportului G2 Crowd, Xerox DocuShare se numara print

Locked
User avatar
PsihǾlǾgul
DONATOR
DONATOR
Posts: 1107
Joined: 7 years ago
Location: ✘ ЯØØT ZØN3 ✘
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 29
Contact:
Status: Offline

6 years ago

Platforma de servicii ECM (Enterprise Content Management) Xerox® DocuShare® a fost inclusa in cadranul liderilor pietei ECM, conform raportului elaborat de G2 Crowd.

„Volumele uriase de documente, fie ele imprimate pe hartie sau digitale, pot afecta in mod considerabil performanta unui business,” explica Gabriel Pantelimon, Country General Manager, Xerox Romania. „Xerox DocuShare reprezinta o solutie sigura si eficienta care gestioneaza cantitati mari de continut si le integreaza in procesele de business ale unei organizatii, pentru ca utilizatorii sa nu mai piarda timp cautand si organizand manual documentele.”

Unul dintre cele mai importante elemente din cadrul procesului de tranzitie catre un mediu de lucru digital este managementul eficient al continutului unei organizatii, fie el in format fizic sau digital. Editia de vara 2017 a raportului Enterprise Content Management Software foloseste o abordare bazata pe review-uri, ceea ce ajuta business-urile sa aiba o perspectiva mai clara asupra pietei. De asemenea, include evaluari comparative si punctaje pentru cei mai importanti furnizori de servicii ECM. Printre concluziile raportului se numara:

ECM nu este doar pentru organizatiile mari, ci pentru orice companie care trebuie sa gestioneze continut pe scara larga
Utilizatorii serviciilor ECM au fost printre cele mai multumite categorii de utilizatori din domeniul software in ceea ce priveste performanta
IMM-urile pot castiga mult in urma folosirii serviciilor ECM, dar sunt in continuare o categorie deservita insuficient

Xerox DocuShare este un sistem de servicii ECM care gestioneaza volumele mari de continut si automatizeaza procesele de business. Platforma include o versiune pentru companii mari si o versiune adaptata nevoilor IMM-urilor. G2 Crowd este o platforma de review-uri care le permite utilizatorilor sa evaluaze servicii B2B, ajutandu-i astfel pe furnizorii de servicii sa isi optimizeze oferta si pe clientii lor sa faca alegeri informate.

In raport, Xerox DocuShare se numara printre lideri, primind un scor de satisfactie ridicat, precum si cel mai bun scor privind prezenta pe piata. Gasiti mai multe informatii despre Xerox DocuShare aici: [Please login or register to view this link].

Despre Xerox
Xerox (NYSE: XRX) este o companie de 11 miliarde de dolari si unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. Experienta noastra este mai utila ca niciodata, pe masura ce organizatiile de toate dimensiunile vor sa optimizeze productivitatea, sa sporeasca profiturile si sa creasca nivelul de satisfactie. Xerox ofera sprijin firmelor mici si mijlocii, companiilor, institutiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum si partenerilor care ii deservesc pe acestia.

La Xerox, intelegem care este esenta muncii si care sunt toate procesele pe care aceasta le implica. De asemenea, suntem conectati la o lume din ce in ce mai complexa, care combina hartia cu digitalul, munca la birou cu munca de la distanta, personalul si socialul. In fiecare zi, in peste 160 de tari din intreaga lume, tehnologia, software-ul si angajatii nostri sprijina buna desfasurare a muncii. Ne ocupam de automatizarea, personalizarea, gestionarea, analizarea si securizarea informatiilor, pentru a le permite clientilor nostri sa isi mentina un ritm alert al activitatii. Pentru mai multe informatii, accesati [Please login or register to view this link].

Sursa: [Please login or register to view this link]
Locked

Return to “Diverse”