Browser-ul Google Chrome va oferi ad-blocking incepand cu 15

Locked
User avatar
PsihǾlǾgul
DONATOR
DONATOR
Posts: 1107
Joined: 7 years ago
Location: ✘ ЯØØT ZØN3 ✘
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 29
Contact:
Status: Offline

6 years ago

In iunie, Google a anuntat ca browserul sau Chrome va bloca anunturile publicitare pe site-uri web care nu respecta standardele Better Ads. Acum a fost anuntata si data cand se va produce aceasta modificare: 15 februarie 2018.

Nu vor fi blocate toate anunturile, ci doar cele care sunt considerate agresive de catre Coalitia pentru anunturi mai bune, intre membrii careia se numara Google, Facebook, Procter & Gamble, Washington Post si grupuri din industria de publicitate.

Standardele Better Ads inseamna ca nu exista anunturi pop-up, nici reclame care impiedica afisarea continului web pana la expirarea unei perioade de timp, nici anunturi care acopera portiuni mari din site-ul web si nici anunturi video care redau in mod automat audio. Este demn de remarcat ca functia nativa ad-blocking pe Chrome nu va impiedica anunuturile sa va urmareasca.

Astfel cum s-a raportat de catre VentureBeat initial, Google a dezvaluit intr-un blog post pentru dezvoltatori ca blocarea nativa a anunturilor se va regasi pe Chome incepand cu 15 februarie.

Sursa: [Please login or register to view this link]
Locked

Return to “Diverse”