Ixia lanseaza TradeVision, platforma de monitorizare de ulti

Locked
User avatar
PsihǾlǾgul
DONATOR
DONATOR
Posts: 1107
Joined: 7 years ago
Location: ✘ ЯØØT ZØN3 ✘
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 29
Contact:
Status: Offline

6 years ago

Ixia, parte a Keysight si unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de securitate si vizibilitate a retelelor din intreaga lume, a lansat TradeVision, prima platforma de monitorizare a datelor ce combina abilitati de monitorizare a sanatatii fluxului de informatii de pe piata de capital cu functionalitati avansate de vizibilitatea a retelelor si suport pre-programat pentru sute de locatii de tranzactionare. TradeVision sustine direct companii care asimileaza in timp real date de pe piata financiara, incluzand bursele de valori, bancile de investitii, consolidatori de date de piata si companii de trading.

Detectarea rapida a degradarii fluxurilor de date reprezinta o problema majora pentru membrii pietei care folosesc sau transporta fluxuri de date din piata in timp real. Nevoia de a detecta cu precizie discrepantele sau lipsurile de informatii, dar si de a mentine sanatatea fluxului de date continua sa creasca, pe masura ce retelele pietelor de capital cresc in viteza si complexitate.

TradeVision este o noua platforma care imbina tehnologia Ixia TradeView de monitorizare a fluxurilor de date din piata financiara cu produsul de vizibilitate al companiei Vision ONE. Platforma asigura detectarea decalajelor, furnizeaza statistici despre sanatatea datelor si a canalelor de date, marcarea temporala de inalta precizie, detectarea aglomerarii datelor din retele, precum si monitorizarea, agreagarea si filtrarea pachetelor de date, totul cu ajutor unei singure platforme. Vision ONE permite gestionarea dintr-un singur panou de comanda a mai multor echipamente de vizibilitate Ixia pentru a sprijini implementarile la scara larga.

„Volumele de tranzactionare continua sa creasca pe intreg mapamondul, echipele de IT fiind nevoite sa isi extinda constant capacitatea de procesare a datelor”, a spus Scott Register, Vice President of Product Management la Ixia. „Cand vine vorba despre datele de pe pietele financiare, fiecare pachet conteaza. TradeVision le permite echipelor de IT sa consolideze infrastructura de monitorizare a fluxului de date de pe pietele financiare cu supravegherea vizibilitatii retelelor, simplificand astfel designul retelei si reducand costurile.”
TradeVision este o platforma doi in unu care ofera monitorizarea sanatatii fluxului de date si solutii avansate de vizibilitate a retelei, cu o gama larga de beneficii pentru clienti, precum:

Consolidarea monitorizarii sanatatii fluxului de date de pe piata financiara cu agregarea, filtrarea si simplificarea designului vizibilitatii in retea, impreuna cu reducerea costurilor
Simplificarea procesului de migrare catre retele cu viteze mai mari, cu ajutorul portului de 40G
Suport extins pentru instrumentele de analiza de la diferiti vendori, instrumente cu caracteristici avansate precum marcarea temporala a pachetelor la microsecunda, care ajuta la alinierea acestor instrumente de analiza
Sanatatea fluxului de date financiare, care poate reduce substantial timpul necesar izolariii problemelor aparute si remedierii lor de la cateva ore la doar cateva minute
Instalare si configurare usoara, cu fluxuri de date pre-programate pentru diverse burse
Caracteristici de configurare proactiva pentru a preveni intreruperea fluxului de date cauzata de lipsa de capacitate de transmisie a datelor
Detectarea rapida a congestiilor din retea si trimiterea automata a alertelor
„Imbinarea abilitatilor avansate de detectie a problemelor din retea oferita de TradeVision cu inregistrarea si redarea precisa a datelor de tranzactionare oferita de EndaceProbe le ofera operatorilor o solutie unica de monitorizare a fluxurilor de pe piata de capital si de reactie la orice probleme ce apar, inainte ca acestea sa afecteze afacerile”, a spus Cary Wright, Vice President of Product Management la Endace.

Despre Ixia

Ixia, acum parte a Keysight Technologies, ofera solutii de testare, vizibilitate si securitate pentru a intari retelele si mediile cloud pentru companii, furnizori de servicii si producatori de echipamente de retea. Ixia pune la dispozitia companiilor medii sigure in care acestea sa dezvolte, implementeze si opereze. Clienti din intreaga lume se bazeaza pe Ixia sa le verifice design-ul, sa le optimizeze performanta si sa le asigure protectia retelelor si a mediilor cloud. Afla mai multe pe [Please login or register to view this link].

Despre Keysight Technologies

Keysight Technologies este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, o companie care isi ajuta clientii din domeniul ingineriei, companiile si furnizorii de servicii sa optimizeze retelele si sa lanseze produse electronice pe piata mai rapid si la costuri scazute. Solutiile Keysight se duc acolo unde se duce si semnalul electronic, de la simulari de design la validarea prototipurilor si teste de fabricare, pana la optimizare in retele si medii cloud. Clientii sai provin din toate segmentele ecosistemului mondial de comunicatii, din industriile de aeronautica, aparare, auto, energie, productie de semiconductori si produse electronice pentru utilizatorii finali. In anul fiscal 2016, veniturile Keysight au fost in valoare de 2,9 miliarde de dolari. In aprilie 2017, Keysight a achizitionat Ixia, una dintre cele mai importante companii din zona de testare, vizibilitate si securitate a retelelor. Mai multe informatii sunt disponibile pe [Please login or register to view this link].

Sursa: [Please login or register to view this link]
Locked

Return to “Diverse”