[PGL] Reclamatie alx

..:: In aceasta sectiune discutam despre server cat si problemele acestuia care trebuie rezolvate intr-un timp cat mai scurt ::..
Forum rules
Image
Locked
User avatar
uziromania1995
Membru
Membru
Posts: 69
Joined: 6 years ago
Location: Portugalia
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 28
Status: Offline

6 years ago

- Nume:Uzi_romania
- Numele adminului:alx,este donator cred
- Motivul reclamatiei: refuz wg dupa ce tragea prin pereti
- Dovada: [Please login or register to view this link]


Din cate am vazut dupa ce am intrat iar,alx are acces la nikul lui Laur,iar ma amentita cu -1 ca nu iam dat wg cand o cerut din cate stiu nam vazut nici o cerere de wg din partea lui Laur,cand laur o cerut wg eu iam dat si a fost ok.
Poate fi fratele si cine vrea a lui Laur dar regula este pentru a fi respectat intra cu doua nikuri etc nu mai sunt reguli?
Daca el vrea sa ami dea -1 vreau sa renunt la grad in totalidade nu ma face pe mine gradul ci personalitatea in comunitate.
User avatar
ForTzaSteaua
GFX-Team
GFX-Team
Posts: 1757
Joined: 7 years ago
Location: CSGAMERS
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 25
Contact:
Status: Offline
Romania

6 years ago

Personal cu aș vrea să mă împlic într-un conflict și nu ar trebui să te retragi pe un asemenea subiect pentru că asta înseamnă neseriozitate și eu te știu om serios. Corect ar fi fost să dați amândoi wg dar nici la rândul tău nu ai vrut să dai.. repet mereu că wg are vulnerabilități și nu e bun, în trecut nu se folosea WG ci demo și asta e cea mai bună metodă, cum zice și aici [Please login or register to view this link]
Dacă avea wall sau amenința puteai face un demo, dar nu reiese în poze lucrul acesta.
User avatar
LaUR SNG
Fondator
Fondator
Posts: 9038
Joined: 8 years ago
Location: SNAGOV
Has thanked: 11 times
Been thanked: 6 times
Zodiac:
Age: 21
Contact:
Status: Offline
Romania

6 years ago

Am spus si o sa mai repet pana o sa intelegeti , oricine v-a cere o dovada ss sau demo daca nu aveti ceva de ascuns , trebuie sa aratati ca sunteti corecti si ca nu se accetpta coduri pe server indiferent cine ar fi .
Wargods , cum a scris si Aneimar in acel topic sa nu se mai ceara pentru ca nu este o verificare sigura , o sa o intrezicem definitiv . Cat despre aLx , intradevar este fratele meu mai mare , dar asta nu il scuteste cu nimic , daca joaca cu coduri eu ii voi scoate adminul si il voi bana . Dar atata timp cat stau langa el si vad cum joaca si sunt sigur ca nu are in pc vreun fel de cod , va asigur ca nu va puteti face griji in privinta lui ca ar avea ceva de ascuns , nici macar un cfg nu are in pc .
Inca ceva , vreau o armonie si intelegere intre admini , nici unul nu este mai presus decat altul , nici macar eu . Suntem oameni egali cu aceleasi drepturi , dar cu mai mult respect !

Amandoi ati gresit , punandu-va mai presus unul fata de celalalt !


:tc:
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

[spoiler]Image[/spoiler]
[spoiler]Image[/spoiler]

https://www.facebook.com/10043517804227 ... 039605115/
Locked

Return to “Discutii | Probleme”