[LOL][Abilitati] Kai'Sa - FIICA VIDULUi

Locked
User avatar
Whispers
Membru
Membru
Posts: 316
Joined: 6 years ago
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 26
Status: Offline

6 years ago

Image


PASIVĂ: A DOUA PIELE
Image

Răni supurante:
Atacurile de bază ale Kai'Sei însemnează inamicii cu ''Plasmă'' și le provoacă daune magice din ce în ce mai mari. După câteva atacuri consecutive, ''Plasma'' erupe și provoacă daune în funcție de viața lipsă a țintei.
Efectele de imobilizare folosite de aliații din apropiere aplică cumuluri de ''Plasmă''.

Arma vie:
Învelișul simbiotic al Kai'Sei se adaptează la tehnica ei de atac, evoluându-i abilitățile în funcție de atributele permanente primite datorită obiectelor și a nivelului de experiență atins.


Q: POTOP ICATHIAN
Image

Kai'Sa lansează un grup de rachete, care se distribuie în mod egal către inamicii din apropiere; țintele suferă daune ceva mai mici din partea rachetelor care-i lovesc după prima.

Arma vie:
Când Kai'Sa are un bonus suficient de mare la daunele din atac, ''Potopul icathian'' lansează un număr mult mai mare de rachete.


W: UNDA VIDULUI
Image

Kai'Sa lansează o rază de energie din Vid, care dezvăluie primul inamic atins, îi provoacă daune magice și îi aplică cumuluri de ''Plasmă''.

Arma vie:
Când Kai'Sa are un bonus suficient de mare la puterea abilităților, ''Unda Vidului'' provoacă mai multe daune, iar timpul său de reactivare scade atunci când lovește un campion inamic.


E: SUPRASARCINĂ
Image

Kai'Sa își încarcă armele și își crește pentru scurt timp viteza de mișcare, dar nu mai poate ataca. După perioada de pregătire, viteza ei de atac crește timp de câteva secunde.
Atacurile de bază reduc timpul de reactivare al ''Suprasarcinii''.

Arma vie:
Când Kai'Sa obține un bonus suficient de mare la viteza de atac, devine invizibilă în timpul pregătirii ''Suprasarcinii''.


R: INSTINCT DE PRĂDĂTOR
Image

Kai'Sa se năpustește rapid, pe distanță mare, până ajunge lângă un campion inamic însemnat cu ''Plasmă''. În plus, primește un scut care o protejează pentru scurt timp împotriva daunelor.
Locked

Return to “Abilitati campioni”