[LOL][Abilitati] Illaoi

Locked
User avatar
Whispers
Membru
Membru
Posts: 316
Joined: 6 years ago
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 26
Status: Offline

6 years ago

Image
Profetesa zeiței antice

Illaoi și gazdele create de ea invocă periodic tentacule pe zidurile și structurile din apropiere. Tentaculele lovesc spiritele, gazdele și țintele abilității ''O lecție dură''. Tentaculele le provoacă daune fizice inamicilor pe care îi lovesc și, dacă nimeresc un campion inamic, o vindecă pe Illaoi.

Image
Lovitură de tentacul
Cost: 40/45/50/55/60 mană
Rază: 850

Mărește daunele provocate de tentacule. La activare, Illaoi lovește cu un tentacul care provoacă daune fizice.

Pasivă: daunele ''Izbiturii'' cresc cu 10/15/20/25/30% (0).
Activă: Illaoi își învârte idolul, iar un tentacul ''Izbește'' zona din fața sa.

Image
O lecție dură
Cost: 30 mană
Rază: 400

Illaoi sare către o țintă și îi provoacă daune fizice, iar tentaculele din apropiere atacă și ele același adversar.

La următorul atac de bază, Illaoi sare către țintă și îi provoacă daune fizice bonus în valoare de [{{ f1*100 }}]% din viața maximă a acesteia [3/3.5/4/4.5/5% + [{{ f2*100 }}]% per 100 daune din atac].La impact, tentaculele din apropiere ''izbesc'' și ele ținta.Daunele bonus ale acestei abilități împotriva monștrilor sunt de maximum 300 per lovitură.

Image
Triumful credinței
Cost: 100 mană
Rază: 450

Illaoi își izbește idolul de pământ, provocându-le daune fizice inamicilor din apropiere. Pentru fiecare campion inamic lovit, pe hartă apare câte un tentacul.

Illaoi își izbește idolul de pământ, provocându-le 150/250/350 (+50% daune bonus din atac ) daune fizice inamicilor din apropiere și creând un tentacul pentru fiecare campion inamic pe care-l lovește.În următoarele 8 secunde, tentaculele nu pot fi țintite și ''Izbesc'' țintele cu 50% mai repede, iar timpul de reactivare al abilității ''O lecție dură'' este redus la 2 secunde.''Unii zei sunt buni și blânzi. Zeița mea, dimpotrivă.''
Locked

Return to “Abilitati campioni”