[LOL][Abilitati] Ornn

Locked
User avatar
Whispers
Membru
Membru
Posts: 316
Joined: 6 years ago
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 26
Status: Offline

6 years ago

Image
Fierar neobosit

Ornn poate folosi aur pentru a crea obiecte non-consumabile oriunde s-ar afla.

În plus, când Ornn ajunge la nivelul 13, unele obiecte primesc îmbunătățiri care le transformă în capodopere și pot fi cumpărate de oricine din echipa lui.

Ornn poate crea obiecte direct din meniul lui de creare sau din magazin.

Image
Erupție vulcanică
Cost: 55 mană
Rază: 800

Ornn izbește pământul, lansând o undă de șoc care provoacă daune și încetinește inamicii loviți. După scurt timp, la capătul zonei de efect se formează o coloană de magmă.

Ornn lovește pământul pentru a crea o fisură ce provoacă 20/50/80/110/140 (+60% daune din atac) daune fizice și încetinește inamicii cu 40/45/50/55/60% timp de 2 secunde. La capătul fisurii se formează o coloană de magmă care dispare după 4 secunde.La scurt timp după ce atinge un campion inamic, fisura își încetează avansarea.

Image
Răsuflare de foc
Cost: 45/50/55/60/65 mană
Rază: 25000

Ornn avansează, suflând flăcări și apărându-se cu un scut. Inamicii loviți de ultima rafală de flăcări devin ''casabili''.

Ornn avansează în forță, suflând flăcări și apărându-se cu un scut în valoare de 0 (12% din viața maximă) timp de 3.5 secunde. Focul provoacă daune magice de până la [object Object]% din viața maximă a inamicului (minimum 80/130/180/230/280).Inamicii loviți de ultima rafală de flăcări devin ''casabili'' timp de 0 secunde. Următorul efect de imobilizare folosit împotriva unui inamic ''casabil'' va dura cu 30% mai mult și îi va provoca daune magice în valoare de 0% din viața sa maximă.Atacurile de bază ale lui Ornn aruncă în spate țintele ''casabile''.

Image
Asalt incandescent
Cost: 50 mană
Rază: 450

Ornn se năpustește înainte, provocându-le daune inamicilor prin care trece. Dacă se lovește de teren în timpul năpustirii, impactul creează o undă de șoc în jurul lui, care provoacă daune și aruncă în sus inamicii.

Ornn se năpustește înainte, provocându-le 80/125/170/215/260 (+0)(+0) daune fizice tuturor inamicilor pe care-i lovește.Dacă se izbește de teren, creează o undă de șoc ce aruncă în sus inamicii timp de 1 secundă și le provoacă daunele ''Asaltului incandescent'' acelora dintre ei care nu au fost loviți de năpustire.Unda de șoc distruge coloanele de magmă și elementele de teren create de campionii inamici.

Image
Invocație
Cost: 100 mană
Rază: 2500

Ornn invocă un spirit elemental masiv în locația-țintă, iar acesta începe să se îndrepte spre el cu viteză din ce în ce mai mare. Inamicii peste care trece spiritul suferă daune, sunt încetiniți și devin ''casabili''. Ornn poate reactiva abilitatea pentru a se năpusti spre spirit și a-l redirecționa în direcția în care îl lovește, făcându-l să arunce în sus toți inamicii loviți, să le provoace aceleași daune și să reaplice efectul ''casabil''.

Ornn invocă un spirit elemental de lavă uriaș, care se îndreaptă către el. Inamicii călcați în picioare de spirit suferă 125/175/225 (+0) daune magice, sunt încetiniți cu 40/60/80% timp de 2 secunde și devin ''casabili'' timp de {{ f10 }} secunde.Ornn poate refolosi această abilitate pentru a se ciocni de spirit, redirecționându-l și îmbunătățindu-i atacurile. Spiritul cu puteri îmbunătățite îi aruncă în sus timp de 1,5 secunde pe toți inamicii loviți, provoacă 125/175/225 (+0) daune magice și aplică efectul ''casabil''.
Locked

Return to “Abilitati campioni”