[LOL][Abilitati] Rek'Sai

Locked
User avatar
Whispers
Membru
Membru
Posts: 316
Joined: 6 years ago
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 26
Status: Offline

6 years ago

Image
Furia poporului Xer'Sai

Cât timp se află la suprafață, Rek'Sai generează furie prin vrăjile și atacurile ei de bază. Când se află în subteran, Rek'Sai consumă din furie pentru a se vindeca.

Image
Mânia reginei/Căutarea prăzii
Cost: Fără cost
Rază: 325

Următoarele 3 atacuri de bază ale lui Rek'Sai le provoacă daune fizice bonus adversarilor din apropiere.

În timp ce se află în subteran, Rek'Sai lansează un proiectil de pământ încărcat cu energia Vidului, dezvăluind inamicii loviți și provocându-le daune fizice.

La suprafață: următoarele 3 atacuri de bază ale lui Rek'Sai într-un interval de 5 secunde le provoacă adversarilor din apropiere 20/25/30/35/40 (+40% daune bonus din atac ) daune fizice bonus.
În subteran: Rek'Sai lansează un proiectil de pământ încărcat cu energia Vidului, care explodează la contactul cu primul inamic, provocând 60/90/120/150/180 (+70% puterea abilităţilor) (+40% daune bonus din atac ) daune fizice și dezvăluind timp de 2.5 secunde inamicii loviți care nu au prezența mascată.

Image
Intrarea în tunel/Ieșire la suprafață
Cost: Fără cost
Rază: 1650

Rek'Sai intră în subteran, dobândind astfel noi abilități și viteză de mișcare mai mare. Raza ei de viziune este micșorată și nu poate folosi atacurile de bază.

În timp ce se află în subteran, Rek'Sai poate folosi ''Ieșirea la suprafață'' pentru a-și arunca în sus adversarii din apropiere și a le provoca daune.

La suprafață: intră sub pământ.
În subteran: iese la suprafață, provocând 55/70/85/100/115 (+80% daune bonus din atac ) daune fizice și aruncând în sus cel mai apropiat inamic timp de 1 secundă. Toți ceilalți inamici din apropiere sunt aruncați în spate. Inamicii aruncați în sus sunt imuni la efectele ''Ieșirii la suprafață'' timp de 10 secunde.
Efectele ''Intrării în tunel'': noi abilități, +0 viteză de mișcare, rază de viziune redusă, atacuri de bază dezactivate, dar primește ''Simțul vibrațiilor'': poziția inamicilor din apropiere care se mișcă prin negura războiului le este dezvăluită lui Rek'Sai și aliaților ei.

Image
Mușcătură furioasă/Tunel
Cost: Fără cost
Rază: 250

Rek'Sai își mușcă ținta, provocându-i o cantitate dublă de daune sub formă de daune reale la numărul maxim de cumuluri de furie.

În timp ce se află în subteran, Rek'Sai creează un tunel refolosibil, care rămâne pe hartă mult timp. Adversarii îl pot distruge dacă stau deasupra uneia dintre cele două intrări.

La suprafață: Rek'Sai mușcă o țintă, provocându-i 55/65/75/85/95 (+85% daune bonus din atac ) daune fizice. La furie maximă, mușcătura provoacă daune cu 100% mai mari sub formă de daune reale.
Daune maxime: 0În subteran: Rek'Sai sapă un tunel în linie dreaptă, lăsând în urmă două intrări în tunel. Dacă dai clic pe o intrare în tunel, Rek'Sai se va repezi spre cealaltă intrare.Intrările în tunel rămân pe hartă timp de 10 minute și pot fi distruse de adversari. Rek'Sai poate avea 8 tuneluri în același timp. Timpul de reactivare al folosirii tunelurilor este de 10/8/6/4/2 secunde.

Image
Goana Vidului
Cost: Fără cost
Rază: 1500

Rek'Sai intră în subteran și se grăbește către țintă, provocând daune uriașe.

Pasivă: atunci când le provoci daune campionilor inamici, le aplici un însemn timp de 5 secunde.
Activă: Rek'Sai scoate un țipăt înfricoșător și intră în subteran pentru a urmări o țintă însemnată. După scurt timp, iese din subteran și îi provoacă țintei daune fizice în valoare de 100/250/400 (+185% daune bonus din atac ) plus 20/25/30% din viața lipsă a acesteia.
Locked

Return to “Abilitati campioni”