[Lucru Manual] Prietenul de carton

In aceasta sectiune se vor posta tutoriale ce ne arata cum putem face acasa propriile noastre decoratiuni, exterioare, interioare, sau mici "hacks" ce ne-ar "usura" viata de zi cu zi.
Locked
User avatar
Danuta
GIRL
GIRL
Posts: 237
Joined: 6 years ago
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Status: Offline

6 years ago

Ai nevoie de: o cutie (de cereale, lapte, suc), hârtie colorată (albastră, portocalie), hârtie albă, fasole boabe, monede sau pietricele pentru umplutură, 2 capsule goale de lapte pentru cafea, lipici, culori tempera, carioca.

Instrucţiuni: În primul rând, curăţă cutia. Dacă este o cutie de lapte sau de suc, trebuie să o clăteşti şi să o umpli cu boabe de fasole sau cu pietricele. Apoi lipeşte foaia albă pe toate feţele cutiei şi las-o la uscat. Ia capsulele, colorează-le în portocaliu şi lipeşte-le de părţile laterale ale cutiei – câte o capsulă pe fiecare parte. Uneşte aceste capsule cu o fâşie tăiată din foaia portocalie. Taie o fâşie şi din foaia albastră, crapă-i un pic marginile şi lipeşte-o în partea de jos a cutiei – aceasta va fi eşarfa. La final, desenează faţa prietenului tău pe cutie, folosind carioca.

Prietenul care va avea grijă de tine acasă este gata.
Image
Locked

Return to “Lucru manual”