[Lucru Manual] Brăduț de Crăciun

In aceasta sectiune se vor posta tutoriale ce ne arata cum putem face acasa propriile noastre decoratiuni, exterioare, interioare, sau mici "hacks" ce ne-ar "usura" viata de zi cu zi.
Locked
User avatar
lCSDE
Membru
Membru
Posts: 323
Joined: 6 years ago
Location: Prahova,Campina
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 22
Status: Offline

5 years ago

Brăduț de Crăciun


În așteptarea bradului de Crăiun, te poți distra cu un brăduț din hârtie. Ideea online de lucru manual de astăzi îți va arăta cum poți avea un mic brad chiar în camera ta. Fii creativ și împodobește-l așa cum îți dorești. Pomul de Crăciun din activitatea pentru copiii de pe Roli.ro este simplu de făcut și va arăta foarte bine în camera ta pe post de decorațiune. Distracție plăcută!
Ai nevoie de: o hârtie verde, un compas, foarfecă, bucățele de hârtie creponată de diferite culori și lipici.
Instrucțiuni: Mai întâi, ia un compas și trasează un cerc pe foaia verde, apoi decupează-l. Îndoaie-l în formă de con (așa cum vezi în exemplul din poză și lipește-i capetele. Dacă nu te descurci, roagă pe unul din părinți să te ajute. La final, lipește bucățelele de hârtie creponată pe noul tău brăduț. Biluțele de hârtie vor imita globurile.
Micul tău brad de Crăciun este gata și arată foarte bine! Până îl vei împodobi pe cel real, îți poți folosi imaginația și îi poți pune acestuia și alte decorațiuni.

Image
Locked

Return to “Lucru manual”