[Lucru Manual] Bol din confetti

In aceasta sectiune se vor posta tutoriale ce ne arata cum putem face acasa propriile noastre decoratiuni, exterioare, interioare, sau mici "hacks" ce ne-ar "usura" viata de zi cu zi.
Locked
User avatar
lCSDE
Membru
Membru
Posts: 323
Joined: 6 years ago
Location: Prahova,Campina
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 22
Status: Offline

5 years ago

Bol din confetti



Nu știi ce să faci în timpul tău liber? Astăzi am pregătit pentru tine o nouă idee online de activitate pentru copii cu ajutorul căreia îți vei putea crea propriul recipient din confetti. Fii creativ! Urmează exemplul din poză și sigur vei obține un obiect frumos și unic. Distracție plăcută cu noua idee de lucru manual !

Ai nevoie de: un balon, un vas/un borcan/alt recipient, un bol, lipici, confetti, lac transparent, ață, foarfecă și o pensulă.
Instrucțiuni: Umflă balonul până la dimensiunea dorită, înoadă-l la capăt, apoi leagă-l cu ață de o sticlă sau de alt recipient pentru a nu se mișca din loc. Cel mai bine ar fi să îl fixezi deasupra vasului de care l-ai legat pentru a fi mai ușor de manevrat. Pune lipici cu o pensulă pe întreaga suprafață a balonului, apoi acoperă-l cu confetti.

Încearcă să obții 2 straturi mai groase. Lasă balonul la uscat în bolul special pregătit pentru câteva ore. A doua zi dimineață, desumflă-l; se va desprinde singur de bol. Poți tăia cu foarfeca marginile noului bol format din confetti pentru a arăta mai realist. Lăcuiește și suprafața interioară și cea exterioară a bolului dând 2 straturi de lac. Mai lasă o dată la uscat pentru câteva ore pentru a obține o un recipient solid.

Felicitări! Bolul tău din confetti arată foarte bine! :)

Image
Locked

Return to “Lucru manual”