[Gadget] Nokia 9 ar putea avea senzor de amprentă pe ecran

Locked
User avatar
LaUR SNG
Fondator
Fondator
Posts: 9038
Joined: 8 years ago
Location: SNAGOV
Has thanked: 11 times
Been thanked: 6 times
Zodiac:
Age: 21
Contact:
Status: Offline
Romania

5 years ago

Nokia 9 ar putea avea senzor de amprentă pe ecran .

Image
Despre Nokia 9 s-a tot vehiculat încă de anul trecut, când apăreau primele noi modele de telefoane Nokia cu Android, lansate de HMD Global.

Deși producătorul are deja telefoane destul de bune, Nokia 9 ar trebui să le întreacă pe toate. Cam toate cifrele ”disponibile” au deja un telefon asociat, iar modelul 9 ar trebui să fie smartphone-ul de top al companiei. Acesta ar trebui să rivalizeze cu modelele de top ale marilor competitori de pe piață, iar asta n-are cum să nu ne bucure.

HMD Global s-a concentrat, în principiu, pe crearea de telefoane low-end și mid-range, iar un telefon cu adevărat de top a întârziat să apară. Asta s-ar putea schimba, însă, deoarece compania ar avea în lucru un telefon premium, cu numele de cod A1 Plus. Cu toate că nu există prea multe informații despre ce fel de telefon ar trebui să fie, e aproape sigur că acesta va fi modelul 9, mult-așteptat de public.

Până acum, doar numele de cod era cunoscut publicului, dar câteva noi informații sugerează că telefonul va avea procesorul de top de la Qualcomm, modelul Snapdragon 845. Pe lângă asta, smartphone-ul ar trebui să aibă și un senzor de amprentă pe ecran.

Telefonul a mai fost cunoscut la nivel intern ca A1 Plus, A1P sau AOP, iar asta ți-ar putea aminti de Nokia 8 Sirocco, pe care angajații l-au denumit intern A1N. Firește, putem crede că HMD Global se joacă de-a alfabetul, dar mai degrabă e vorba de un telefon mai puternic, pe care să-l vedem lansat în viitor.

Senzorul de amprentă pe ecran e un element destul de interesant: încă nu sunt foarte mulți producători care au adoptat această soluție, așa că Nokia 9 ar putea fi fi unul dintre primele telefoane pe care să le cumperi cu o astfel de funcție.



Sursa:PlayTech
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

[spoiler]Image[/spoiler]
[spoiler]Image[/spoiler]

https://www.facebook.com/10043517804227 ... 039605115/
Locked

Return to “Gadgeturi”