[Tutorial IT] Descarcare masini virtuale gata instalate

Locked
User avatar
Every
Membru
Membru
Posts: 531
Joined: 8 years ago
Location: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 22
Contact:
Status: Offline

5 years ago

Bun venit la un nou tutorial video. Astazi o sa vedem cum putem descarca masini virtuale gata instalate cu sistemele de operare Windows 7, 8.1, 10. Le gasim la download gratuit pe site la Microsoft, ne alegem versiunea de Windows care ne intereseaza si asteptam sa se finalizeze descarcarea. In continuare avem nevoie de un program de virtualizare in care sa putem rula aceste masini virtuale.

Personal utilizez VMware Player. Daca folositi VirtualBox aveti un avantaj deoarece acesta ne permite sa realizam un Snapshot asupra masinii virtuale. Acest lucru este util si in cazul de fata, deoarece masinile virtuale descarcate vor fi in perioada trial timp de 90 de zile. Cand expira aceasta perioada va trebui sa cautati o metoda de activare sau sa utilizati comenzile puse la dispozitie de Microsoft chiar in imaginea de fundal de pe masina virtuala (in cazul meu, am folosit in tutorial Windows 7).

Daca faceti un Snapshot la masina virtuala, atunci nu mai aveti probleme deoarece il puteti restaura dupa ce perioada trial se incheie. Practic este un fel de backup facut la masina virtuala.

In tutorialul video de mai jos gasiti mai multe detalii.
[video][Please login or register to view this link][/video]
Locked

Return to “Tutoriale IT”