[3rd Person] Assassin's Creed

Locked
User avatar
Rusu Radu
Moderator
Moderator
Posts: 2017
Joined: 8 years ago
Location: Dozer
Has thanked: 21 times
Been thanked: 7 times
Zodiac:
Age: 24
Contact:
Status: Offline
Jamaica

5 years ago

- Nume joc: Assassin's Creed
- Descriere:
Assassin's Creed este unul dintre cele mai reușite francize de acțiune și de aventură din ultimii ani. Această primă tranșă vă oferă o poveste total absorbantă, cu o hartă uriașă de explorat.

Assassin's Creed vă vede ca Altaïr, membru al unei societăți secrete care ucide templierii cu sânge rece pentru a le împiedica să domine lumea. Abilitatea ta de a alerga și de a sări, precum și de a ascunde și de a păși stealthly atunci când este necesar se va dovedi crucială în marea varietate de misiuni pe care le veți fi încredințate în Assassin's Creed.

Harta din Assassin's Creed este împărțită în trei mari orașe: Damasc, Acre și Ierusalim. În fiecare din ele veți găsi o mână de misiuni care urmează principala scenă și multe alte misiuni secundare, cum ar fi strângerea de steaguri sau urcarea în puncte de vizionare.

Pe termen lung, principalul dezavantaj al lui Assassin's Creed este repetarea: misiunile jocului sunt atât de similare încât jocul devine mecanic și uneori chiar plictisitor. În orice caz, Assassin's Creed este încă un joc atrăgător, cu o grafică minunată și un fundal istoric pe care rareori îl vedem în alte titluri.

- Link Download:
[downlink][Please login or register to view this link][/downlink]
- Imagini:
Image
Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.


©Rusu Radu

2024 CSGAMERS IS HERE
Locked

Return to “3rd Person”