[3rd Person] The Forest

Locked
User avatar
Rusu Radu
Moderator
Moderator
Posts: 2017
Joined: 8 years ago
Location: Dozer
Has thanked: 21 times
Been thanked: 7 times
Zodiac:
Age: 24
Contact:
Status: Offline
Jamaica

5 years ago

- Nume joc: The Forest
- Descriere:
Sunteți singurul supraviețuitor al unui accident de avion devastator și vă aflați blocați într-o pădure uriașă și misterioasă, locuită de canibali mutanți. Folosește-ți inteligența pentru a rămâne în viață și pentru a te prospera sau a pieri.

Un simulator de prima persoană, cu o întorsătură terifiantă.
În această simulare minunată, intri într-o lume realistă unde copacii și plantele pot fi folosite în beneficiul tău. Există un labirint de rețele de peșteri subterane și lacuri de explorat. Construiți o tabără sau un incendiu prin tăierea copacilor. Căutați mâncare pentru a opri foamea. Construiți ceva dintr-un mic adăpost într-o mare cetate de lângă ocean. Păstrați perimetrul în siguranță prin plantarea capcanelor și a altor mijloace de apărare. Utilizați lumina zilei pentru a construi și a explora și a fi gata și de gardă pe timp de noapte. Faceți unelte și arme și luați ofensiva, cu care se confruntă dușmanii voștri. Puteți câștiga lupta împotriva unui trib înfricoșător de umanoizi canibali mutanți.

Un joc de supraviețuire realist și înfricoșător.
Din punct de vedere tehnic, acest joc este foarte dezvoltat, cu grafică uimitoare, performanță excelentă și efecte sonore incredibile. Canibalii mutanți sunt bine dezvoltați, cu un nivel mare de adâncime. Spre deosebire de unele jocuri în care inamicul pur și simplu atacă, aceștia par să planifice și să execute mișcările lor cu o complexitate mai mare.

- Link Download:
[downlink][Please login or register to view this link][/downlink]
- Imagini:
Image
Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.


©Rusu Radu

2024 CSGAMERS IS HERE
Locked

Return to “3rd Person”