[3rd Person] Plants vs Zombies Garden Warfare 2

Locked
User avatar
Rusu Radu
Moderator
Moderator
Posts: 2018
Joined: 8 years ago
Location: Dozer
Has thanked: 21 times
Been thanked: 7 times
Zodiac:
Age: 24
Contact:
Status: Offline
Jamaica

5 years ago

- Nume joc: Plants vs Zombies Garden Warfare 2
- Descriere:
Plante vs Zombies Garden Warfare 2 este un joc de actiune si un shooter online al treilea-personaj datorat pentru PC in primavara anului 2016.

Premisa lui PvZ GW 2 este captivantă: Zombii au cucerit Suburbia în cele din urmă, deci acum este timpul ca plantele să lovească înapoi.

Zombie împotriva plantelor
A fost de neconceput: Zombii au învins plantele și au preluat orașul Suburbia - redenumind-o cu Zomburbia. Acest cadru este o scuză perfectă pentru a adăuga câteva moduri noi la acțiunea de fotografiere Plant on Zombie. Acestea includ Assault Herbal cu 12 vs 12 acțiuni, și Graveyard Ops, un mod de cooperare în care patru zombie trebuie să-și apere hoardele inamice de bază.

Fiecare fracțiune a călătorit înapoi în timp pentru a atrage personaje din trecut, prezent și viitor, într-un gest clar către Plante vs Zombie 2. De exemplu, plantele au recrutat Citron, vânătorul de recompense de la viitor, în timp ce Zombies au găsit Super Creierul, Zombie care crede că este un super-erou al anilor '80.

Joacă singur și cu prietenii
Plantele vs Zombies Garden Warfare 2 au de asemenea 12 hărți noi. Aceasta înseamnă că te vei lupta într-o serie de locații extraordinare, inclusiv un parc tematic futurist și ultima frontieră a Vestului Sălbatic.

Nu este cea mai socială persoană din lume? Plante vs Zombies Garden Warfare 2, de asemenea, te-a acoperit, oferind opțiunea de a lupta singur împotriva dușmanilor controlate de AI pentru prima dată în serie. Există, de asemenea, un nou mod de difuzare pe ecran pentru a vă bucura de joc cu un prieten la nivel local.

Să înceapă lupta
Plante vs Zombies Garden Warfare a fost grozav, iar pentru noi mai mult de același lucru într-un joc mai bombastic mai mare pentru Plante vs Zombies Garden Warfare 2 se simte ca un pas logic. Sămânța a fost semănat!

- Link Download:
[downlink][Please login or register to view this link][/downlink]
- Imagini:
Image
Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.


©Rusu Radu

2024 CSGAMERS IS HERE
Locked

Return to “3rd Person”