[Horoscop] Zodiile pe care NU le poți minți niciodată!

Locked
User avatar
LaUR SNG
Fondator
Fondator
Posts: 9038
Joined: 8 years ago
Location: SNAGOV
Has thanked: 11 times
Been thanked: 6 times
Zodiac:
Age: 21
Contact:
Status: Offline
Romania

5 years ago

Zodiile pe care NU le poți minți niciodată! Sunt adevărate detectoare de minciuni!

Image

Cinci zodii sunt adevărate detectoare de minciuni, datorită unei bune intuiții și unui spirit de observație extrem de dezvoltat. Dacă unii nativi zâmbesc și merg mai departe atunci când cineva caută să îi păcălească, alții nu sunt la fel de toleranți.

Scorpion

Scorpionii sunt adevărate detectoare de minciuni! Nativii în acestă zodie pot repera persoanele false de la distanță. Datorită intuiției lor incredibile și abilității lor extraordinare de a observa tot ce se întâmplă în jurul lor, scorpionii pot fi detectivi minunați. Ei știu că lumea este plină de oameni care vor să îi înșele pe alții și le este foarte greu să aibă încredere în cineva. Acești nativi pot vedea ceea ce alții nu reușesc să vadă și pot „citi” oamenii ca nimeni altcineva.

Fiind persoane foarte sincere, scorpionii văd lipsa de onestitate drept un semn de slăbiciune și simt nevoia să descopere adevărul în orice situație. Dacă suspectează că cineva minte, scorpionii nu vor avea odihnă până când nu vor afla care este adevărul.

Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți pentru curiozitatea lor și spiritul bun de observație. Persoanele care vor să îi mintă trebuie să reușească să își potrivească perfect cuvintele cu limbajul corpului și expresia feței - acești nativi îi vor bombarda cu întrebări și vor urmări cu atenție fiecare mișcare a lor. Nu le scapă niciun indiciu în privința lipsei de sinceritate.

Nativii acestei zodii sunt mult prea inteligenți pentru a crede minciuni banale. Însă, ei nu sunt genul de oameni care să expună mincinoșii și să le strice imaginea în fața altor persoane. În schimb, ei reacționează la minciuni zâmbind și făcând comentarii sarcastice.

Fecioară

Fecioara este o altă zodie care are talentul de a citi expresiile feței. Nativii acestei zodii pot detecta chiar și semnele subtile că o persoană minte. Acești nativi sunt mai analitici și mai cinici decât gemenii, așa că dacă suspectează că cineva minte, îi vor observa limbajul coprului și vor asculta cu atenție fiecare cuvânt rostit, pentru a aduna informații.

Fecioarele sunt foarte inteligente și observă repede indicii cărora alte persoane nu le dau importanță. Acești nativi vor începe să pună diverse întrebări pe care le gândește special ca să verifice care este adevărul. Însă, pentru că sunt persoane tăcute și rezervate, acești nativi nu vor arăta niciodată cu degetul mincinoșii.

Capricorn

Capricornii sunt unii dintre cei mai sceptici nativi din întregul zodiac, care vor pune la îndoială orice și pe oricine. În plus, ei sunt foarte analitici și organizați, toate aceste trăsături făcându-I foarte greu de păcălit.

Atunci când descoperă că sunt mințiți, nici capricornii nu îi expun pe cei lipsiți de onestitate, dar trec mai departe cu „o lecție învățată”.

Vărsător

Vărsătorii au minți ascuțite, un spirit de observație bun și o intuiție puternică, ceea ce îi face și pe ei adevărate detectoare de minciuni. Ei vor obosi mincinoșii cu întrebări până când aceștia se vor încurca în propriile povești inventate.

Totuși, acești nativi sunt foarte înțelegători și au răbdare să afle motivele pentru care au încercat unele persoane să îi mintă. În plus, ei tind să ierte persoanele care modifică puțin adevărul, cu scopul de a nu afecta relația pe care o au. În schimb, în privința persoanelor care îi mint încontinuu, lucrurile se schimbă – vărsătorii îi vor face să regrete!
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

[spoiler]Image[/spoiler]
[spoiler]Image[/spoiler]

https://www.facebook.com/10043517804227 ... 039605115/
User avatar
canceru
Administrator
Administrator
Posts: 2294
Joined: 8 years ago
Location: UK
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times
Zodiac:
Age: 46
Contact:
Status: Offline

5 years ago

Scorpion in mare parte real
Image
Image
Image


Nu Deschide :45:

[spoiler]Image[/spoiler]
Locked

Return to “Horoscop”