[Horoschop]4.02.2019

Locked
User avatar
canceru
Administrator
Administrator
Posts: 2294
Joined: 8 years ago
Location: UK
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times
Zodiac:
Age: 46
Contact:
Status: Online

5 years ago

VĂRSĂTOR
Se pare ca o să vi se recunoască nişte merite, primiţi o numire în funcţie, vă luptaţi pentru un loc mai sus pe scara ierarhică, sa aveţi şi voi satisfacţii profesionale. Poate vă faceţi cunoscute opiniile atât la slujbă, cât şi în relaţia de cuplu, aveţi de făcut nişte anunţuri.

PEŞTI
Aveţi nişte proiecte de pus la punct şi o să fiţi ocupaţi până peste cap, staţi şi prin şedinţe, căutaţi sponsori, oricum, vă asiguraţi că lucrurile vor decurge în favoarea voastră. O să acordaţi mai multă importanţă relaţiei cu anturajul, poate pregătiţi o ieşire la sfârşit de săptămână, într-un city break.

BERBEC
Se conturează nişte câştiguri, or să vă treacă nişte bani prin mână şi o să daţi drumul unor afaceri care să vă asigure un venit consistent până la sfârşitul anului. Se poate să ieşiţi mai des serile pe la evenimente pentru că vor fi atrăgătoare şi compania la fel.
TAUR
O să vă daţi acordul pentru o colaborare, o muncă de echipa care să va aducă vizibilitate şi e posibil şi bani, cel puţin în următoarele 2 luni. Poate va trebui să daţi pe la notar să perfectaţi o situaţie, să achitaţi nişte taxe ca să intraţi în posesia unor bunuri.

GEMENI
E o perioadă favorabilă studiilor, examenelor, o să vă puteţi acorda şi un timp de respiro şi să ieşiţi la întâlnire, că poate aţi făcut o nouă cucerire. E posibil să apară cineva care să vrea să fiţi împreună şi să existe o chimie între voi.

RAC
O să vă implicaţi în câteva activităţi care să vă ţină în priză şi să vă ofere prilejul să socializaţi ca să fiţi la curent cu ce se-ntâmplă prin societate şi să veniţi şi voi cu sugestii. O s-aveţi parte de armonie în relaţia de cuplu şi o să vă gândiţi şi la căsătorie, unii dintre voi.

LEU
Poate semnaţi un contract şi faceţi progrese cu achiziţionarea unei locuinţe, a unei maşini, e ceva pe care vi-l doreaţi de mult şi oţi fi făcut şi un credit. O să mai cheltuiţi nişte bani ca să sporiţi gradul de confort în locuinţa şi să arate totul şi mai bine, şi mai frumos.

FECIOARĂ
E momentul să faceţi un set de analize medicale să vedeţi care e starea organismului şi să interveniţi cu un tratament dacă va fi cazul. O să vă puteţi elibera de nişte apăsări legate de viaţă de cuplu şi să mai pasaţi şi celorlalţi din familie o parte dintre obligaţiile de zi cu zi.

BALANŢA
Se aşteaptă un răspuns de la voi referitor la o colaborare de afaceri şi o să câştigaţi destui bani dacă o să păstraţi o relaţie constant bună cu cei cu care lucraţi. Se poate să se anunţe cineva în vizită pentru o zi, două, vreun prieten sau o rudă din alt oraş.

SCORPION
O s-aveţi câte ceva de lucru pe-acasă şi o să cheltuiţi timp şi bani, dar oţi fi tot amânat nişte reparaţii şi o să luaţi şi lucruri nou-noute. O să dedicaţi o oră, două din timpul liber preocupărilor cu grupul de prieteni, ca să vă mai şi destindeţi.

SĂGETĂTOR
Poate aveţi de luat nişte bani de luna trecută, sau chiar de anul trecut şi o să vă puteţi mişca, să ieşiţi în oraş, să vă vedeţi cu prietenii. O întâlnire de suflet şi o să pledaţi în favoarea unei relaţii care va face fericiţi.

CAPRICORN
O să fie mai mult de lucru la serviciu, dar o să vă şi placă, pentru că apar elemente noi, mai veniţi şi voi cu vreo idee şi va fi o atmosferă deosebită. O confirmare, că vi s-a aprobat un credit, o mărire de salariu, că v-aţi angajat undeva, sau v-aţi găsit de cumpărat o casă.
Sursa protv
Image
Image
Image


Nu Deschide :45:

[spoiler]Image[/spoiler]
Locked

Return to “Horoscop”