[Horoscop] 16/02/19

Locked
User avatar
Water
Membru
Membru
Posts: 155
Joined: 5 years ago
Location: UK
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 21
Contact:
Status: Offline

5 years ago

VĂRSĂTOR
O cină romantică ar putea salva relaţia de cuplu de la o separare şi v-ar ajuta să mai faceţi un pas înainte în sfera comunicării. O să ieşiţi cu prietenii pe la evenimentele festive din oraş şi-o să vă-ntoarceţi refăcuţi, cu moralul ridicat, pentru că veţi descoperi noi prieteni pe acolo şi poate şi o promisiune de relaţie sentimentală.

PEŞTI
Un răspuns din partea cuiva care vă iubeşte şi e minunat, c-aveţi nevoi din când în când de reconfirmări. O să vă acordaţi mai mult timp liber pe care să-l valorificaţi la maximum, să faceţi mişcare, să degustaţi o porţie de cultură, să plecați în călătorii.

BERBEC
Se poate să vă scoată cineva la un prânz, fie el şi de afaceri, că poate se leagă ceva, o colaborare fructuoasă. Banii se cam duc, deşi aveaţi un lucru pe care nu vă doreaţi să-l depăşiţi, dar o să tot daţi de lucruri trebuincioase pe care o să vi le cumparați - asta e.

TAUR
Invitaţie de onoare la o sindrofie şi o să primiţi acolo atenţia cuvenită, poate e şansa voastră de reafirmare pe scenă socială. Se pare c-aveţi o agendă încărcată şi n-o să rataţi nimic de pe ordinea de zi, c-oti fi tot amânat nişte întâlniri cu oameni de care-aveti nevoie şi e în defavoarea voastră.

GEMENI
Se poate să vă-ndrăgostiți de cineva din anturajul amical şi o să dureze ceva până să vedeţi dacă persoană e cea potrivită. Sunteţi gata de plecare, poate vă duceţi la o aniversare, la nunta cuiva şi o să vă eliberaţi de un stere, o să vă bucuraţi de un schimb de idei şi emoţii constructive.

RAC
O să vă scoată cineva la cafea să verifice registrul afectiv, să ştie dacă există chimie între voi şi dacă puteţi trăi împreună. O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva, de veştile bune pe care o să le aflaţi şi vă faceţi planuri şi pentru mâine sau dacă relaţia promite şi pentru săptămânile care vor urma.

LEU
O să luaţi parte la o reuniune mondenă, să urmariți tendințele şi în afaceri, dar şi stilul de viaţă va preocupă. Dispuneţi de nişte bani şi o să vă permiteţi să plecaţi pe undeva, să vă duceţi la un restaurant sau poate se căsătoresc nişte prieteni şi nu vreţi să rataţi momentul.

FECIOARĂ
Anturaj tânăr care o să vă ţină în priză, poate ieşiţi la schi, săniuş, la patinoar sau vă duceţi la o sală de sport. Voi poate faceţi o trataţie acasă, dacă vi s-a-ntâmplat ceva frumos care se cere sărbătorit între prieteni sau poate luaţi o aprtobare de respiro şi vă odihniţi.

BALANŢA
Întâlnirea cu cineva dintr-o fostă relaţie vă poate răscoli nişte amintiri mai dureroase, dar puteţi vorbi despre ele şi să fie bine după. Aveţi chef şi de treabă şi de distracţie şi chiar le puteţi îmbina pe cele două, sunt lucruri pe care de mult vreţi să le faceţi şi o să aveţi prilejul azi şi mâine.

SCORPION
Se poate să se ofere cineva să v-ajute la treabă sau să vă-nsoțească la o petrecere, poate chiar în altă localitate. Poate ar fi bine să-l întrebaţi pe partener unde preferă să vă duceţi, la cine şi în compania cui, ca să nu se enerveze că i-aţi făcut iar program

SĂGETĂTOR
Se poate să-i scoateţi pe prieteni la un restaurant să faceţi cinste pentru c-aţi încheiat o etapă şi vă lansaţi în proiecte noi. Voi aţi putea regla comunicarea cu rudele apropiate şi o să puneţi cu toţii umărul la evenimentele care vor avea loc în curând în familia lărgită.

CAPRICORN
E bine să mai ieşiţi din închistare şi să relaţionaţi cu prieteni mai vechi, mai noi, să vă reamintiţi. Se pare că vă e greu să vă-mpăcați cu ideea că v-aţi separat de cineva dar nici nu e totul pierdut, mai puteţi face o-ncercare şi o să vă edificaţi în privinţa şanselor pe care le mai aveţi.
Locked

Return to “Horoscop”