[RPG] Objects in Space

Locked
User avatar
Fadded.
Membru
Membru
Posts: 212
Joined: 5 years ago
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Status: Offline

5 years ago

- Nume joc: Objects in Space
- Descriere: Ați fost detectat ... Nava ta este expusă ... O alarmă blareste ... "Intrarea torpilă!"
Obiectele din Spațiu reprezintă o lume deschisă de joc de acțiune 2D stealth-action, aflată în jocul Apollo - un cluster uriaș de sisteme de stele, zeci de ani lumină, departe de Pământ. Sunteți căpitanul unei nave, cumpărați și vândați mărfuri pentru a vă menține vasele pe fundul navei și a rămâne cu un pas înaintea piraților, criminalilor organizați, guvernelor corupte și legilor umbrite.
O galaxie de personaje te așteaptă în Obiecte în spațiu. Jocul se concentrează pe nenumărate povestiri mai degrabă decât o poveste principală cu călătoria unui erou, deci depinde cât de mult sau cât de puțin narativ doriți în joc.
Combaterea în Obiecte vede navele tratate mai mult ca submarinele Războiului Rece decât armele de luptă din al doilea război mondial. Veți alerga în tăcere, planificați manevre cu mult înainte și angajați în jocuri mortale de pisică și mouse cu dușmani nebulosi, dar numai pentru acei jucători care o caută. Jucătorii care luptă împotriva războiului pot să acorde atenție știrilor și să evite sistemele grele de pirat și să nu aleagă explorarea zonelor de spaimă neînregistrate ale spațiului în care se ascund un număr mai mare de pirați.
Va fi la latitudinea dvs. să vă păstrați sistemele navei dvs. cât mai liniștit posibil, mergând complet "întunecat", dacă trebuie, pur și simplu plutiți cu traiectoria curentă și cu viteza în speranța de a evita apariția pe scanerele altcuiva când traversați o parte din cele mai periculoase benzi de transport în spațiu.
Pentru a-ți face banii, sunt peste cincizeci de angajatori și reputația ta cu fiecare dintre ei va dicta câte contracte de călători, de marfă sau de vanatoare de botez sunt disponibile pentru tine. Dar trebuie avertizat - eșecul de a încheia un contract ar putea să-ți vadă repuțul cu acel angajator. Deci, când primiți un semnal SOS de la o navă din apropiere, dar aveți un termen limită de păstrare, ce veți face?
Nava dvs. este complet personalizabil până la cea mai mică componentă a fiecărui modul. Dacă moare acumulatorul, este vina ta. V-ați hotărât să mergeți cu o baterie ieftină Ventarii în primul rând, și a fost în afara încăpățânării dvs. că ați cumpărat un nod Connext Hap când mecanicul a recomandat un model de brand Xiao Sa. Prostutule.
Puteți să-l jucați în siguranță în sistemele centrale sau să vă proiectați nava cu abilitatea de a vă deplasa, de a vă deplasa sau de a vă ascunde oponenții și de a vă face averea pe jantele exterioare. Dar fii atent! Sunteți la fel de ușor ca prada ca un prădător în spațiul adânc ...
Lista de caracteristici:
O lume deschisă masivă pentru a explora plin de NPC-uri cu care să interacționeze
Sistem economic bazat pe contract, cu peste 50 de angajatori
Lumea deschisă bazată pe timp - oportunitățile, povestirile și evenimentele se întâmplă în anumite momente, precum și în anumite locuri, astfel încât fiecare joc va fi diferit
Tensiune submarin-influențată de luptă
Nave complet personalizabile - proiectați nava dvs. pentru luptă, transport maritim, stealth și multe altele
Cea mai mare luptă pentru mai mulți jucători pacifisti
O lume de quest-uri laterale - nici un singur jucator de poveste liniara nu este obligat sa urmeze
Explorați 12 stele populate manual și 20 de sisteme neexploatate pline de amenințări și comori necunoscute
Găsiți nave abandonate, epave, încărcături și balize de comunicare în spațiu
Fiți un comerciant, un vânător de recompense, un explorator, un pirat sau toți în același timp
Modul Sandbox - jucați jocul fără conținut narativ într-o versiune nesfârșită a jocului
Scenariile - scenarii de luptă tensionate îi determină pe jucători să depășească cotele imposibile și să le testeze abilitățile
Scenarii pentru mai multe jucători - concurează sau cooperează într-o varietate de moduri și situații multiplayer
Construiți-vă propriile controlere DIY la domiciliu folosind Arduinos - oricine își poate construi propriul pod de nave cu comutatoare și butoane fizice cu doar puțină experiență de sudare. Ușor de învățat și distractiv de făcut!
- Link Download:[downlink][Please login or register to view this link][/downlink]
- Imagini:
Image
Locked

Return to “RPG”