[LOL][Abilitati] Udyr

Locked
User avatar
Rusu Radu
Moderator
Moderator
Posts: 2017
Joined: 8 years ago
Location: Dozer
Has thanked: 21 times
Been thanked: 7 times
Zodiac:
Age: 24
Contact:
Status: Offline
Jamaica

5 years ago

Udyr
purtătorul spiritelor
Image

Viaţă:
593.32 (+99 per nivel)

Daune din atac:
66 (+5 per nivel)

Viteză de atac:
NaN (+2.67% per nivel)

Viteză de mişcare:
345

Regenerare viaţă:
6 (+0.75 per nivel)

Armură:
34 (+4 per nivel)

Rezistenţă la magie:
32.1 (+1.25 per nivel)

Agilitate de maimuță
Atunci când Udyr intră într-o ipostază, vitezele sale de atac și de mișcare cresc pentru scurt timp. Acest efect se poate cumula de mai multe ori.
[video][Please login or register to view this link][/video]

Ipostază de tigru
Cost: 45 Mană
Rază: 600


Ipostază de tigru: activare – timp de câteva secunde, Udyr primește un bonus la viteza de atac. Efect persistent: primul atac de bază și fiecare al treilea atac ulterior ale lui Udyr vor provoca o cantitate mare de daune de-a lungul a 2 secunde.

Efect permanent: la primul atac al lui Udyr și la fiecare al treilea atac ulterior, acesta execută o ''Lovitură a tigrului'', care provoacă 30/60/90/120/150 (+NaN% daune din atac) daune fizice bonus de-a lungul a 2 secunde. Dacă ținta este afectată de ''Lovitura tigrului'', iar apoi este lovită din nou cu o astfel de lovitură, cea de-a doua va aplica instantaneu restul daunelor.
La activare: crește viteza de atac cu 30/40/50/60/70% timp de 5 secunde.Costul de mană al ipostazelor lui Udyr scade cu 1 de fiecare dată când acesta trece la nivelul următor.

[video][Please login or register to view this link][/video]

Ipostază de țestoasă
Cost: 45 Mană
Rază: 600

Ipostază de țestoasă: activare – Udyr primește temporar un scut care absoarbe daune. Efect persistent: la primul atac de bază și fiecare al treilea atac ulterior, Udyr își vindecă 2,5% din viața maximă.

Efect permanent: la primul atac al lui Udyr și la fiecare al treilea atac ulterior, acesta își vindecă (+0) viață (2.5% din viața maximă), valoare ce crește cu 1% pentru fiecare procent de viață lipsă.
La activare: primește un scut care absoarbe 60/95/130/165/200 (+50% puterea abilităţilor) daune timp de 5 secunde.Costul de mană al ipostazelor lui Udyr scade cu 1 de fiecare dată când acesta trece la nivelul următor.

[video][Please login or register to view this link][/video]

Ipostază de urs
Cost: 45 Mană
Rază: 600


Ipostază de urs: activare - Udyr crește viteza de mișcare pentru o scurtă durată. Efect persistent - atacurile de bază ale lui Udyr amețesc ținta timp de 1 secundă. Acest efect nu se mai poate produce asupra aceleiași ținte în următoarele secunde.

Efect permanent: atacurile de bază amețesc ținta timp de 1 secundă. Acest efect nu poate afecta din nou aceeași țintă timp de 5 secunde.
La activare: crește cu 15/20/25/30/35% viteza de mișcare și ignoră coliziunea dintre unități timp de 2/2.25/2.5/2.75/3 secunde.Costul de mană al ipostazelor lui Udyr scade cu 1 de fiecare dată când acesta trece la nivelul următor.

[video][Please login or register to view this link][/video]

Ipostază de phoenix
Cost: 45 Mană
Rază: 325


Ipostază de phoenix: activare – Udyr dezlănțuie valuri de foc, provocându-le daune inamicilor din apropiere. Efect persistent: la primul atac de bază și la fiecare al treilea atac ulterior, Udyr învăluie în flăcări inamicii din fața lui.

Efect permanent: la primul atac de bază și la fiecare al treilea atac ulterior, Udyr arde inamicii din fața lui, provocându-le {{ totalconedamage }} daune magice.
La activare: timp de {{ phoenixaoeduration }} secunde, Udyr dezlănțuie valuri de foc și le provoacă inamicilor din apropiere {{ totalaoedamagepertick }} daune magice pe secundă.Costul de mană al ipostazelor lui Udyr scade cu 1 de fiecare dată când acesta trece la nivelul următor.

[video][Please login or register to view this link][/video]
Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.


©Rusu Radu

2024 CSGAMERS IS HERE
Locked

Return to “Abilitati campioni”