[Gadget] Smartwatch Poseidon's Wi-Fi Carbon

Locked
User avatar
LaUR SNG
Fondator
Fondator
Posts: 9038
Joined: 8 years ago
Location: SNAGOV
Has thanked: 11 times
Been thanked: 6 times
Zodiac:
Age: 21
Contact:
Status: Offline
Romania

5 years ago

Smartwatch Poseidon's Wi-Fi Carbon PRO / 600 mAh, 4G .

Image

Descriere

Un model 2019, 4G LTE, Premium in gama Poseidon! Un ceas-smartphone la mana dvs.!

Protectie display inclusa si aplicata pe ecran. Baterie de 600 mAh!

CU OCAZIA A 100 DE ANI DE UNIRE, TOATE CEASURILE ANDROID VOR FI DOTATE CU O FATETA DE CEAS DEDICATA ACESTEI ANIVERSARI NATIONALE.

Singurele smartwatch-uri ce contin fete de ceas (Android) create in Romania de Poseidon Electronics.

Cititi cu atentie instructiunile. Acestea va ajuta mult sa intelegeti pe deplin ceasul dvs. smart!

INTRODUCETI UN NANO SIM activ (pre-pay sau abonament) pentru telefonie si internet. Instalati direct in ceas Whatsapp, Messenger sau Mail, pentru a deveni un smartphone la mana dvs.! Acest ceas inteligent are avantajele si caracteristicile unui telefon smart. Fata de alte smartwatch-uri, acesta va elibereaza de conexiunile Bluetooth ce consuma multa baterie de la ambele dispozitive sau se deconecteaza frecvent. Veti descoperi un GPS foarte bine calibrat si de ajutor, internet prin conexiune Wi-Fi sau prin cartela SIM ce suporta viteza 4G.

16 Gb - ROM spatiu de stocare, Quad-core, Android 7.1, Camera foto, GPS, sincronizare locatie + detalii meteo / weather app. !!! Peste 10 modele de ceas preinstalate, plus alte zeci de modele disponibile in memoria proprie. Masurare puls si pasi efectuati. Bluetooth 4.0, Trezire ecran la rotirea mainii prin G-sensor, Rezolutie 400*400 pixeli. Actualizare vreme si prognoza meteo prin intermediul conexiunii la net. Google play store, magazin play etc. Vizualizare video fara delay in platforma Youtube.

SFAT: Pentru a economisi bateria, dezactivati diversele functii ce consuma in fundal, cand nu sunt necesare: Wi-Fi, Bluetooth, Wake up screen gesture, time sync, meteo sync, pedometer, micsorare brightness etc.

Daca SIM-ul de telefonie nu este vizibil de la prima inserare, efectuati un restart al ceasului si se va sincroniza ulterior.

ATENTIE: APLICATIILE PREINSTALATE SUNT FUNCTIONABILE SI UTILIZABILE LA PERFORMANTE MAXIME. NU APELATI LA RESOFTARI, UPGRADE-URI SAU INSTALARI DE PROGRAME EXTERNE.
„Iubiti totul cu toată inima ... căci viața se termină când vrea ea si pe nepusă masă !” – LaUR SNG

https://photos.app.goo.gl/WbQsF4C9QfvDvWSo6

Curios ? Nu il deschide :13:

[spoiler]Image[/spoiler]
[spoiler]Image[/spoiler]

https://www.facebook.com/10043517804227 ... 039605115/
Locked

Return to “Gadgeturi”