[Lucru Manual] Clopoțel din plastic

In aceasta sectiune se vor posta tutoriale ce ne arata cum putem face acasa propriile noastre decoratiuni, exterioare, interioare, sau mici "hacks" ce ne-ar "usura" viata de zi cu zi.
Locked
User avatar
Nagato
Membru
Membru
Posts: 447
Joined: 7 years ago
Location: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Zodiac:
Age: 21
Status: Offline

5 years ago

CLOPOTEL DIN PLASTIC
•Șervețelele ornează cu succes un clopoțel, astfel încât să iasă decorațiuna ideală. Inspiră-te din exemplul din poză și cu siguranță vei reuși să creezi un ornament minunat. O nouă idee online de lucru manual pentru copiii talentați de pe Roli.ro.

Ai nevoie de: un clopoțel din plastic (poate fi și un glob pentru bradul de Crăciun), un șervețel cu motive de iarnă, lipici transparent, o foarfecă, o pensulă și o panglică.

Instrucțiuni: În primul rând, va trebui să îți alegi șervețelul cu imaginea dorită pe clopoțel. Separă apoi straturile de șervețel, astfel încât să rămână doar stratul colorat. Așează stratul cu desen pe clopoțel și aplică lipiciul cu ajutorul unei pensule. Ai grijă să nu se rupă imaginea. Lasă totul la uscat pentru câteva minute. La final, leagă panglica în partea de sus a clopoțelului și agață-l pe ușă sau la geam.


Image
21's legacy
Locked

Return to “Lucru manual”