[Auto/Moto] Noua masina de la Renault

Locked
User avatar
Rusu Radu
Moderator
Moderator
Posts: 2017
Joined: 8 years ago
Location: Dozer
Has thanked: 21 times
Been thanked: 7 times
Zodiac:
Age: 24
Contact:
Status: Offline
Jamaica

4 years ago

Noua masina de la Renault e LUX TOTAL. FOTO ca sa te convingi si singur
Image
  • Renault prezinta noul Koleos Facelift
  • SUV-ul francez vine cu mici modificari la nivel estetic
  • Gama de motorizari ofera pana la 190 CP
Lansata pe piata din Europa in cursul anului 2017, cea de-a doua generatie a modelului Koleos a primit zilele acestea un facelift surpriza.
Comparativ cu versiunea originala, noul automobil al francezilor de la Renault vine cu spoilere fata si spate usor restilizate, insotite de doua optiuni proaspete atat la nivel de jante din aliaj, cat si in cadrul paletei de culori pentru caroserie.
La interior, principala diferenta consta in bancheta destinata pasagerilor spate care, in cazul modelului Koleos Facelift, se poate inclina pentru un plus de confort.
In ceea ce priveste gama de motorizari, varianta imbunatatita a SUV-ului de la Renault poate fi comandata alaturi de doua noi propulsoare diesel - cu 150 sau 190 de cai sub capota, ambele disponibile exclusiv alaturi de o cutie CVT.
Potrivit oficialilor francezi, modelul Koleos Facelift ofera in standard un sistem de tractiune integrala - cu conditia ca clientii sa opteze pentru configuratia dCi 190.
Totodata, noul automobil de la Renault se mai poate lauda, in functie de nivelul de echipare, chiar si cu faruri Full-LED, tapiterie realizata din piele Nappa sau scaune fata cu reglare electrica si functii de incalzire, ventilatie, plus masaj.
Un display tactil cu diagonala de pana la 8.7 inch si o instalatie audio cu 13 difuzoare Bose continua lista cu atractii principale a modelului Koleos Facelift.
Daca mai era nevoie de precizat, aceeasi versiune imbunatatita a SUV-ului de la Renault se bucura inclusiv de numeroase sisteme de siguranta, printre care si pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta sau Lane Departure Warning.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.


©Rusu Radu

2024 CSGAMERS IS HERE
Locked

Return to “Auto/Moto”